PUCANJE NIJE BILO U SCENARIJU, OVO JE NAJGORI TRENUTAK U MOM ŽIVOTU: Alek Boldvin u prvoj ispovesti posle nesreće tvrdi da nije povukao obarač

Holivudski glumac Alek Boldvin nesrećnim slučajem usmrtio je direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu, kada 21. oktobra ispalio hitac iz scenskog pištolja na snimanju filma u Novom Meksiku.

Glumac danima nije mogao da se oporavi od šoka, a nakon više od mesec dana odlučio je da progovori o incidentu u prvom velikom intervju za "ABC News".

On je odgovarao na pitanja novinara Džordža Stefanopulosa i iznenadio javnost izjavom da nije povukao obarač na setu filma "Rust".

- I sada ne mogu da verujem šta se dogodilo, sve mi deluje nestvarno, nju su voleli svi koji su radili s njom, i poštovali. Stalno se pitam šta sam mogao da uradim. Nemam ideju kako je taj pravi metak tu završio. Pucanje nije bilo u scenariju. Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Ovo je najgori trenutak u mom životu - rekao je Alek kroz suze.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: ABC News-Printscreen/Twitter

Pogledajte još