MOGU DA SE DRUŽIM SAMO SA FRANOM U KUĆI, OSTALI ME GUŠE: Tara Simov pokušala da stupi u kontakt sa Dejanom Dragojevićem, dobila hladan tuš! (VIDEO)

Tara Simov ugledala je Dejana Dragojevića, koji je nedavno stavio tačku na sva prijateljstva u Beloj kući. Podsetimo, Dejan se zahvalio Tari Simov, Sandri Rešić i Marku Đedoviću što su bili tu uz njega, a onda je prekinuo odnos jer ne želi da balansira između njih i Dalile Dragojević kada vode ratove.

Među ovim ljudima nije uključio Frana Pujasa, što je mnoge iznenadilo, a Dejan je Tari pojasnio zašto.

- Ti ustaneš i kažeš da ćeš da je prebiješ, ona odgovori tebi, ja ne mogu da stanem ni na jednu stranu. Zaletim se i udarim glavom u zid, guši me sve to. Onda je bolje da nemam komunikaciju, da ne bih imao potrebu da vas branim - rekao je Dejan Tari.

- Videla sam u svađi sa Mensurom. Neću se svađati sa njom, preče mi je prijateljstvo sa tobom - dodala je Simova.

- Ja imam neprijatan osećaj, vi radite šta hoćete - govorio je Dragojević.

- Meni ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo. Ona sa Markom već priča. Ja te razumem, sličnu boleščinu imamo u glavi. Sa moje strane nikad u životu nećeš čuti da se raspravljam sa njom. Veruj mi, neću joj odgovoriti ništa - nastavila je Tara.

- Ja ne mogu da vagam u ovakvim situacijama. Ne mogu da ispadam loš prema ljudima koji su mi zaštitili, a ne mogu ni da prećutim neke reči. Najbolje to da se stiša sa 9 ringle na 1. Ne treba mi pomoć, ako se isečem, isekao sam se. Pusti vreme - rekao je Dejan.

- Neću pustiti vreme. Ne možeš da mi zabraniš da reagujem kako mi instinkt govori - dodala je Tara.

- Ja samo moram da smanjim komunikaciju - poručio je Dragojević.

- Ja ti kažem, što se moje strane tiče, ona svađu neće dobiti - nastavila je Simova.

- Vidi, ja Franu nisam rekao, jer Fran ne spada u to. Ja sam nabrojao vas, koji su tu britki na jeziku - rekao je Dejan i zagrlio Frana.

- To sam rekla Ani i ja. Postoji lestvica, Đedović, Sandra, pa ja. Ja ne osećam potrebu da se svađam sa njom. Ti daj sebi vremena koliko ti treba - poručila je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još