Ugovorite online Putno zdravstveno osiguranje i osigurajte sebe i vaše najbliže!

Da li znate da samo pregled u stranim zemljama može koštati preko 50 evra? Ne dozvolite da vam neplanirani finansijski troškovi pokvare odmor, već se na vreme zaštitite od brojnih rizika koji mogu nastati na ski stazi. Odaberite pravo osiguravajuće društvo i zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja ne izlazeći iz svoje kuće!

AMS Osiguranje je pravi izbor za vas, jer smo vam omogućili da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz dodatno pokriće za slučaj bolesti COVID-19 zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu, po 30 odsto nižoj ceni! Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, uključujući doplatu za pokriće COVID-19, za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope,  koštati svega 2.757 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 6.064 dinara za isti vremenski period.

Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na ski stazi vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu. AMS Osiguranje vam nudi i mogućnost online zaključivanja Polise osiguranja domaćinstva, na sajtu webshop.ams.co.rs pri čemu ćete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.

Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009!

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

Foto: Promo

Pogledajte još