SJAJNO SMO USKLAĐENI, "PRAŠIMO" NA SCENI: Zvone i Željko Bebek o zajedničkim nastupima i planovima za budućnost

Otac i sin, Željko i Zvone Bebek, uključili su se danas iz svog doma u emisiju "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i govorili o novoj pesmi "Kakav otac, takav sin" u kojoj se Zvone prvi put našao u ulozi vokala.

- Zvone studira Rok akademiju i klavir, a u bendu je prevashodno gitarista. U našoj pesmi 'Kakav otac, takav sin' prvi put se predstavio kao pevač i sjajno mu ide, mada ume da peva i prateće vokale na našim svirkama i koncertima - kazao je Željko na K1.

- Kao i svaki otac, voleo bih da me Zvone 'prešiša' u svakom smislu. Ono što za sada mogu da kažem jeste da je na sceni baš onakav kakav bi trebalo da bude.

Željko Bebek na novom albumu „Mali oblak ljubavi“ ima i pesmu posvećenu ćerki.

- Ova pandemija je uz sve loše donela i mnogo toga dobrog. Na primer, mnogo sam vremena proveo sa porodicom, a u krugu najbližih ću provesti i novogodišnju noć. Imam pesmu posvećenu ćerki na novom albumu, 'Kćeri moja' se zove, a sa sinom sam otpevao pesmu i ja sam presrećan čovek. Pošto nismo mnogo putovali i nastupali, imali smo dovoljno vremena da u studiju napravimo sjajan novi album koji je poklon svim ljubiteljima naše muzike. To je znak zahvalnosti za svu podršku i ljubav, i za vetar u leđa koji mi pružaju decenijama - kazao je Bebek Bošku Jakovljeviću u emisiji "Kec na jedanaest".

Zvone je kazao da iako još nije napunio 19 godina, sa ocem već dugo svira i nastupa.

- Na sceni smo zajedno već četiri godine i svi koji su nas slušali znaju koliko dobro 'prašimo' zajedno - rekao je mladi Zvone Bebek sa osmehom.

- Tata i ja imamo naše muške razgovore pred nastup i sjajno smo usklađeni. Radujemo se koncertima u velikim dvoranama i nadamo se da će nam se ta želja obistiniti sledeće godine!

Autor: Nadlanu.com
Foto: zeljkobebek/Instagram

Pogledajte još