GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

OVAN

Vaše zvezdano nebo tokom 2022. godine, otvara brojne mogućnosti i najavljuje značajne promene. Planetarni aspekti posebno naglašavaju vaše prvo, treće, dvanaesto polje. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći koja će vas pratiti u periodu od februara i aprila meseca. Instinktivno vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, važno je da reagujete brzo i odlučno u skladu sa svojom prirodom. Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine vas veoma omiljenom osobom u okruženju, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate, kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose koje imate. Pred vama je dinamična i zanimljiva godina koja pruža obilje radosti i "zlatne plodove", bez obzira da li govorimo o vašem poslovnom, ljubavnom ili porodičnom životu. Na svim poljima vas očekuje faktor sreće koji vodi ka "glavnom dobitku".

Ljubav:

U svemu oko vas su razne čari i lepota, i put ka ljubavi je sreća. Nazavisno od svog statusa i godina uživajte u svemu što će ulepšati vaš ljubavni život, priuštite sebi neka nova i zanimljiva iskustva. Početkom godine možda vam neće biti lako da odgovorite na ljubavne rebuse ili da u odnosu sa voljenom osobom sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica. Tokom januara bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka produženim raspravama. U periodu od 8. marta uplovljavate u ljubavno more i faktor vremena za vas će imati dragoceno značenje. Od 21. marta sebi i svom partneru možete dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Neki novi događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od 3. maja i u periodu od 24. juna i tokom avgusta meseca. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 2. do 29. maja. Idealnu priliku da krunišete svoju ljubavnu vezu ili da osetite novu ljubavnu harmoniju imaćete od avgusta meseca, u periodu od 1. oktobra do 17. novembra i krajem godine.

Posao:

Početkom godine na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju, jer pred vama je godina izazova i rezultata. U skladu sa svojom prirodom aktivno ćete učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju. U periodu od 15. februara do juna meseca, treba da donesete neke važne odluke o novom načinu poslovanja i kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Od 5. juna vas očekuje sjajna prilika da uvećate svoje "bogatstvo" i da investirate u nekretnine ili da uvećate finansijske prilive. Mudro je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese za duži vremenski period. Sada možete polako da gradite novu viziju u skladu sa svojom prirodom i da postignete neke megalomanske ciljeve. Osobe koje se bave sportom, edukacijom, nekim vidom javnog zanimanja, komunikacijama, medijima, trgovinom ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh u periodu od juna i posebno od oktobra i decembra meseca.

Zdravlje:

Važno je da sačuvate vedar duh i svoju pozitivnu orijentaciju, kao i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 4. do 22. februara, u prvoj polovini avgusta, kao i početkom decembra meseca.

Sugestije:

Predstoji vam veoma dinamična i srećna godina. Udružite svoje interese sa bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovu orijentaciju. Vaša ideja vodilja za 2022. godinu glasi - hrabre sreća prati! Dolazi vreme koje vam donosi veliki uspeh i ubiranje zlatnih plodova na raznim poljima. Ponekad se i rizik višestruko isplati, slobodno odgovorite na razne izazove koji će vas pratiti. U skladu sa svojom prirodom potrudite se i da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao.

Pogledajte još