GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

JARAC

Za vas zvezdano nebo tokom 2022. godine, donosi značajne promene i "zlatne rezultate". Planetarni aspekti naglašavaju vaše prvo, drugo, treće i peto polje. Jupiter u vašem trećem polju - potencira uspeh i glavni dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor "sudbinske sreće" je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Uz sve znaje, iskustvo ili umeće koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši mogući način. Naredna godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere.

Ljubav:

Za vas godina počinje u ritmu i bojama ljubavi, pratiće vas ljubavne zvezde posebno početkom i krajem ove 2022. godine. U periodu od 1. januara, prihvatite svaki ljubavni izazov koji vas nadahnjuje i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas dalje pratiti u martu, maju, julu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne rebuse, dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni, kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti te trenutke radosti i sreće koja će obležiti vaš zajednički život. Ljubavni procvat koji će na poseban način obeležiti ovu godinu očekuje vas od 1. januara do 7. marta i od 10. decembra do kraja godine - to je period kada će Venera tranzitirati kroz vaše sazvežđe. Zadovoljstvo može biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesantni kontakti i novo zadovoljstvo od 19. decembra.

Posao:

Očigledno je da su dobre okolnosti na vašoj strani i potrebno je da donesete nove odluke u dogovoru sa okolinom. Postavili ste sebi jasne kriterijume, jer vam je stalo da ostvarite što više korisnih ciljeva i za što duži period. U periodu od 3. januara, tokom februara, marta i maja meseca vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da korektno ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni, naročito, za period od jula, septembra i novembra meseca. Imaćete podršku sa više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi koji donose izuzetne rezultate, kao i dobre poslovno-finasijske prilike sa inostranstvom.

Zdravlje:

Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobađate viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade ili neke hronične tegobe. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 22. do 30. marta, i zatim od 7. do 25. oktobra.

Sugestije:

Planete su vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je vaša "dobitna kombinacija". Ova godina počinje sa retrogradnom Venerom u vašem znaku i kod vas će se zadržati sve do marta meseca. Sada imate idealnu priliku da ostvarite sve što priželjkujete. Što više budete tražili ili očekivali, više ćete i dobijati. Očekuje vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni događaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Slobodno, bez suvišhih ograda ili pitanja, uživajte u svemu što će vaš zajednički život pretočiti u najlepšu sreću i učiniti veličanstvenim.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.