GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

LAV

Vaše zvezdano nebo tokom 2022. godine donosi raznovrsne promene koje vode ka ostvarenju velikih ambicija i novom uspehu. Posebno su naglašeni vaše sedmo, osmo i deseto polje, a uz uspeh možete da očekujete i neizmernu sreću u najvažnijim životnim oblastima. Prolazićete kroz različite faze poslovnih izazova i ličnih iskušenja, ali u skladu sa svojom prirodom često ćete biti za korak ispred drugih. Očekuju vas sjajne prilike u polju edukacije, stvaralaštva, umetnosti ili sporta što će vam osigurati napredovanje na statusnoj lestvici. Uvek kada postoji mogućnost da se afirmišete i ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu vaših sposobnosti i umeća da zablistate pred svojom okolinom.

Ljubav:

Posebno obratite pažnju na zanimljive kontakte i dobre prilike koje vas očekuju početkom godine, ništa ne prepuštajte slučajnostima i da prilike prolaze "pored" vas. Imaćete priliku da spojite avanturu, radost, ljubav ili zadovoljstvo sa praktičnim aspektima - i to sve po principu "dva, tri ili više u jedan". Od 5. februara je važno da sprovedete neke odluke u dogovoru sa bliskom osobom. U ljubavnom odnosu umete da dominirate i često preuzimate inicijativu, a to ćete posebno činiti u periodu od 21. marta. Očekuje vas pravi ljubavni zanos i procvat, pokazaćete da svaku situaciju možete okrenuti u svoju korist ili na način koji za vas predstavlja srećan epilog. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine umećete da prepoznate dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati. Ljubavna sreća vas očekuje naročito u periodu krajem marta, zatim tokom aprila, juna i od 11. avgusta do 6. septembra, dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe. Prepustite se ljubavnim talasima i krajem godine. Za vas je ova godina novih, iznednih i idealnih prilika da definišete svoj budući ljubavni ili porodični status. Onda kada imate priliku da birate - uvek birajte sve što je najbolje ili onog najboljeg!

Posao:

Investirajte svoje znanje, umeće ili resurse koje imate. Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i efikasno sprovođenje uspešnih rešenja. Možete da očekujete uspeh u raznim poslovima u domenu privatnog sektora, ako se bavite edukacijom, pruženjem usluga, umetničkim zanimanjima ili putovanjima. Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 5. marta, tokom aprila i juna meseca. U perodu od juna meseca bićete zadovoljni uvećanjem imovinskih vrednosti i dodatnim finansijskim prilivima. Pokazaće se da su vaše vizije i poslovne strategije uspešne formule, koje donose značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju, i na koju će se mnogi ugledati. Očekuju vas značajni rezultati kroz samostalnu delatnost ili, ako se nalazite na nekoj upravljačkoj poziciji predstoji vam ubrzano napredovanje tokom juna, oktobra i novembra meseca. Obratite pažnju na zanimljivu poslovnu ponudu koju čete imati u periodu od 3. oktobra. Za sve koji se bave sportom, umetnošću ili turizmom sada je prilika da zablistate pred širom publikom ili "van granica".

Zdravlje:

Neke zdravstvene tegobe koje će vas pratiti najčešće su uzrokovane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere ili partnerskog i ljubavnog odnosa. Pratiće vas povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 24. aprila 12. maja, zatim od 28. oktobra do 12. novembra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestije:

Planete vas protežiraju na raznim poljima. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Vaš napor će biti nagrađen "zlatnim plodovima". Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti koje su pred vama i uživajte u lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. 2022. godina za vas može biti zlatna prekretnica ili "carska godina". Planetarni aspekti vam donose sjajne mogućnosti za investiranje u sebe, ali i u razne prioritete koje ste sebi postavili. Nemojte zaboraviti da ponekad treba tražiti "nemoguće" i prihvatiti veliki rizik - jer, dobitak je na vašoj strani!

Pogledajte još