GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

RIBE

Vaše zvezdano nebo tokom 2022. godine, obećava srećne dane i najlepša ostvarenja u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Najbolje odluke možete da donesete uvek kada osluškujete glas srca ili ljubavi. Favorizovano je vaše prvo, treće, jedanaesto i dvanaesto polje - Jupiter, Saturn, Pluton, Neptun i Uran garantuju ostvarenje najlepše "životne bajke". Jupiter uz vašu planetu Neptun može ostvariti sva čuda o kojima sanjate. Potrudite se da otkrijete različite izvore radosti u sebi ili u svetu oko sebe. Sreća je da ste uvek u društvu bliske osobe ili da uvek birate najbolje društvo sa kojim delite trenutke radosti i nadahnuća. Pred vama je godina u kojoj možete da ostvarite svoje najlepše snove, slobodno prihvatite različite izazove koji će vas pratiti. Sada imate priliku da pomerite svoje subjektivne granice i da uživate u novim radostima. Ono što želite - to ćete i ostvariti!

Ljubav:

Početkom godine uživaćete u ljubavnoj romansi i bićete inspirisani da ostvarite neke nove i zajedničke snove. U ljubavnom životu partner vam je privržen i pokušavaće da vas impresionira na razne, sebi svojstvene načine, što može izuzetno da vam godi i da vas hrani onom čudesnom energijom. U periodu od 14. i 26. februara možete da uživate u raznim čarima svog ljubavnog života. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili u odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao izuzetno vredan dar koji ste već duže vreme priželjkivali. Osetićete ljubavni procvat naročito u periodu tokom marta meseca i kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 6. aprila do 3. maja. Ukoliko ste slobodni, emotivni zanos koji ćete osećati u vama će pokrenuti nove ideje i podsticaće vas na nove radosti. U periodu tokom marta, maja i jula meseca, ljubavna harmonija će pozitivno uticati na vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Očekuju vas nove romanse ili ljubavna dešavanja u periodu od 28. septembra, tokom oktobra, novembra i u drugoj polovini decembra meseca. Ako razmišljate o bračnom ili partnerskom životu, sada imate idealnu priliku za to, u periodu od 4. novembra.

Posao:

Obratite pažnju na neke nove kontakte i informacije od 2. januara. Tokom naredne godine imaćete novu priliku da se edukujete i da proširite svoje saznajne vidike i kontakte u raznim pravcima. Većinu događaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima, naročito u periodu od 8. januara, tokom marta, maja, jula, septembra i novembra meseca. Važno je da prilagođavate svoj profesionalni stil ili vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada uz usvajanje novih ideja koje će vam omogućiti veću slobodu izražavanja i bolje rezultate. Uspeh vas očekuje u javim poslovima i u raznim vidovima investiranja znanja, umeća ili novca. U periodu od 8. novembra neko će vas dobro nagraditi za vaš trud i zalaganje.

Zdravlje:

Poželjno je da se pravilno zaštitite od nekih stresnih situacija koje vas prate, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Naglašeni aspekti sa Jupiterom i Marsom doneće vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na vašu unutrašnju ravnotežu, sugerišemo vam da budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i da razmislite o zdravijem načinu ishrane u periodu od 2. do 14. juna, od 31. jula do 9. avgusta, i od 18. do 23. decembra.

Sugestije:

Pratiće vas splet srećnih okolnosti i niz pozitivnih obrta u raznim situacijama. Maštovitost pomera sve granice, a kada ste dovoljno nadahnuti i predani - čuda su moguća, i uvek postoje dobra rešenja ili srećan ishod. Na vama je da pratite svoje želje, jer vas očekuju "zlatni plodovi" na raznim poljima. 2022. godina za vas može predstavljati ostvarenje onih najlepših želja i snova. Uticaj Neptuna i Jupitera deluje kao dobar podsticaj za udruživanje i za uspešna partnerstva. Planetarni aspekti vam pomažu da ostvarite "tajne snove" i neke vrhunske ciljeve. Uživajte u svim (ne)poznatim čarima života i otkrivajte skrivenu lepotu ljubavnog života.

Izvor: Astrolook.com
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.