GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

ŠKORPIJA

Vaše zvezdano nebo tokom 2022. godine, donosi nove i sjajne mogućnosti, tako da predstavlja veličanstveno ostvarenje na svim životnim poljima ili uspon do vaših srećnih zvezda. Planetarni aspekti favorizuju vaše treće, četvrto, peto i sedmo polje. Sada imate sjajnu priliku da uživate u životu razmenjujući energiju sa bliskim osobama na način koji će vam doneti nove životne radosti, uspeh i sreću. Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom. Pomerite sve granice koje vam uskraćuju put do sreće ili ljubavi. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvek rađa novu ljubav. Ono što vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga vaših emocija. Kada svet oko sebe gledate očima ljubavi - sve odiše lepotom i srećom.

Ljubav:

Ova godina je pravo vreme za rešavanje ljubavnih dilema ili problema, ako ih imate, kao i za donošenje važnih odluka o zajedničkom životu. Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način i na zajedničku radost. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući nači. Ukoliko ste slobodni, pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na uzbudljiv ljubavni period od 1. januara, 20. februara, 8. aprila, 18. juna i od 22. jula, kakvu god odluku da donesete ona će biti "najbolja", ako poslušate glas svog srca. Očekuje vas sreća i ljubavni procvat u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 23. oktobra do 17. novembra. Koji god pravac da odaberete - ljubav je na vašoj strani.

Posao:

Ova godina obećava novi rast ili širenje poslovnih mogućnosti i doneće ogromne promene za sve radne ljude. Uz uspeh koji vas prati i faktor sreće ima presudno značenje. Imate dobar predosećaj i intuitivni signal kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Na sreću, mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim interesnim planovima, tako da ćete od 4. januara i tokom marta meseca dobijati i dodatne povlastice na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Oslonite se na svoju blic inteligenciju i na proverene informacije kako biste bili za korak ispred drugih. Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, juna, septembra i novembra meseca, jer ćete imati priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite edukacijom, nekim umetničkim ili javnim zanimanjem očekuje vas popularnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula meseca. Period od oktobra će se pokazati veoma plodnim, uključujući isplate, više pozicije ili privilegije uz kontinuirano povećanje zarade.

Zdravlje:

Potrudite se da promenite neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama, sklonost ka porocima. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varenju hrane i podložnost nekim virusnim infekcijama. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 5. do 23. maja, i od 8. do 15. avgusta.

Sugestije:

Vama 2022. godina donosi obilje najrazličitijih ili skoro idealnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete sve svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Podelite radost života sa bližnjima i imaćete veličanstvenu sreću. Radost, uspeh i sreća proizilaze iz povezivanja i emotivne bliskosti sa "odabranim osobama". Posmatrajte svet oko sebe u duhu optimizma i partnerstva - jer "faktor sudbinske sreće" je na vašoj strani. Uživajte u lepoti života. Uverićete se da i nemoguće postaje dostižno i moguće - uvek kada je bliska osoba na vašoj strani. Partnerstvo i udruživanje je čarobna formula vaše sreće, uspeha i blagostanja u svakom smislu. Na vama je da otkrivate i skrivenu lepotu.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.