MOGAO BIH DA JE SE ODREKNEM: Emotivna ispovest Husa Mujića o ponašanju ćerke Dalile u "Zadruzi 5" (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinari televizije "Pink" posetili su Gornji Šepak kako bi razgovarali sa Husom Mujićem, ocem Dalile Dragojević.

Na samom početku, Huso je otkrio kako oseća nakon novih dešavanja u "Zadruzi".

- Bolestan sam, nije mi dobro, otkako je sve to počelo da se dešava nisam srećan. Znaš kako je, ja ovde živim na selu, ljudi svašta pričaju, neko istinu, neko neistinu, priča se svašta. Boli me što je prevarila onog čoveka, od najbolje je postala najgora. Nisam očekivao da se to desi, da prevari svog supruga, kakav je - takav je, nije smela tako da uradi. Ona kaže da se kaje za greške, ali i dalje pravi greške. Počela je ponovo da priča sa Dejanom, vratila mu se, pa čim je Maja otišla, ona se vratila Caru. Čoveka pravi budalom - rekao je Huso i dodao:

- Nikada neću podržati Cara, to je jedan kriminalac, vidite šta radi! Pljuje, maltretira, gađa, ne znam ni ja šta sve radi... On će je sutra prvom prilikom šutnuti, taj isti Car! Jedino u svemu tome mogu da podržim Dejana.

Mujić je prokomentarisao i odnos bivšeg zeta Dejana Dragojevića sa Aleksandrom Nikolić.

- Eto, na nesreću je i ta Aleks bila sa Carem. Njemu ako se dopada, dopada se i meni, neću ja ništa da govorim, neka ide dečko svojim putem... Ja ga podržavam. Plakao sam kada je imao one scene tamo, kada ga je gušilo, i meni je bilo teško, išao sam u bolnicu, nije trebalo na taj način da mu ona to uradi. Bilo je vremena, mogli smo da se rastanemo kako treba, poštenije bi bilo. On je bio kao moje dete, ne znam kako bih preživeo da se nešto tamo desilo... Ja ne gledam to kao što gleda ona i njena majka, ja Dejana gledam kao svoje dete. Radio je ovde, pomagao je svima, svi mogu da ga pozdrave sa aplauzom kad dođe ovde - istakao je Huso.

Dalinin otac osvrnuo se i na navode da će kuća pripasti Dejanu, po izlasku iz "Zadruge", pa istakao da bi se odrekao svoje ćerke, ako ostane sa Filipom Carem.

- Tako je! Rekao sam da će kuća pripasti njemu. Ako Dalila ostane sa Carem, on neće nikad kročiti u ovu kuću! Kuća je na moje ime i ona može da dođe sama, kako ne, ali sa Carem nikada! Ako je istina da toliko voli oca kako priča, onda neka me ispoštuje, jer ja njoj ne želim zlo, iako je se odreknem. Što ne bih mogao da je se odreknem? Odrekao sam se svega, ja samo želim pravdu. Nije pravedno da ponižava nekog i da gazi sve, da ti budeš najbolje, nema šanse - izjavio je Mujić.

- Dalila jeste emotivna, bilo je teško, ali nije bilo toliko teško, jer njena majka nije htela da se vrati ovde, u selo. Ja sam spakovao stvari i vratio se ovde, u Šepak. Dobra mi je bila Dalila, sve do ovog trenutka. Ja ću njoj sve oprostiti ako se okane Filipa. To je jedini njen problem. Car nije normalan, to se tako na javnoj sceni ne radi, i u životu uopšte, sve nas je povredio. Psuje nam kompletnu familiju, on ne zna da to ne bi trebalo tako da se radi - rekao je on i dodao:

- Čujem se sa mojom ostalom decom, ta deca su rođena u Beču, drugačiji je mentatlitet nego ovde, ali siguran sam da je se niko ne bi odrekao. Podržavaju je, poželeli su joj sreću pred njen ulazak. Nije ni njima svejedno, sigurno i njima neko nešto dobaci.

- Dejan nije promenio veru, on je uvek bio i ostao Dejan. Jeste bio u džamiji, ali ušao čovek samo da vidi kako izgleda, to je sasvim normlano. Vradžbine? To je nešto što se najgore može uraditi čoveku, da nekome nešto uradi preko nekoga. Možda se pravilo, možda je neko sa strane, to je moguće, neko od njegovih je mogao da uradi tako nešto, da ih rastavi, šta ja znam... Oni nju nisu voleli od prvog dana, takva je njihova priča bila. Ja sam im zato i ponudio plac da naprave kuću. Uvek sam i Dejanu govorio da ode kod svoje majke, da je vidi, nema veze ko je šta pričao, ali on nije hteo. Ja nikada nisam govorio ništa protiv njegovih, njegov otac je i dolazio ovde. Čuli smo se par puta, i on je čovek iznenađen celom situacijom, šta da kaže, i on zna kako su lepo živeli - rekao je Mujić, pa otkrio šta bi poručio svojoj ćerki:

- Poručio bih Dalili da se dozove pameti i da se okane lažne ljubavi. Ta ljubav nema sreće, to sam odmah rekao kada su ušli u zajedničku vezu, tako je i bilo kad je Maja ušla, sutra će opet biti opet isto, šutnuće je, to mi je najžalije - zaključio je Huso u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još