NEMOJ DA ME LOMIŠ I KIDAŠ: Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić žestoko se sukobili zbog ljubomornih scena (VIDEO)

Tokom dana učenik "Zadruge 5" Mensur Ajdarpašić bio je besan i neraspoložen zbog nesuglasica sa svojom devojkom Milicom Veselinović.

- Je*em mu mater u pi*ku... Po ceo dan drobi ovde šta treba da radim... Biće ovde do šesnaeste sezone - govorio je Mensur.

- Možda neko voli da bude ovde - rekao je Stefan Krstović Krle.

- Ma ja se nerviram... Pokušavam nekoga da dovedem u red. Ono na sastanku kažem da me niko neće masirati, ona pravi dramu. Guši me, urniše me... Seo ja na garnituru, ona mala balava došla ona meni odmah "aha". Šta "aha"? Izluđuje me, jer me niko ne zanima, poludeću, napraviću haos. Nemoj da je*em sve ovde na njene oči, pa će da vidi! Sve pokušavam da joj udovoljim i ništa - žalio se Ajdarpašić.

Nešto kasnije, tokom porodičnog sastanka ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša dao je reč Ajdarpašiću koji je prokomentarisao šta mu smeta u odnosu sa Milicom.

- Problem između mene i Milice, koji se desio malo pre. Ne znam koji ti problem imaš sa mnom, šta ja tebi radim? Da l' ja mogu da dišem, da živim? Nemoj da mi drobiš mozak kad ništa nisam uradio. Ti si sa mnom tamo, nemaš povoda da budeš ljubomorna. Kao Maja Marinković je počela da se ponaša. Kida me to, nervira me! Nema veze, ti si u pravu. Mene više ništa ne zanima, nemam razumevanja. Nemoj da me lomiš i kidaš! - govorio je Mensur Milici.

- Meni smeta kad nekom dobacuješ. Ja nisam rekla da ti meni ne odgovaraš. Ja nemam problem, da imam problem, to bi izgledalo mnogo drugačije - rekla je Milica.

- Od sada sam zaljubljen i u muškarce i u žene - rekao je Mensur.

- J*bala te Maja Marinković, ako ti onda treba, idi kod nje! Ti meni ljubomorišeš tri meseca. Te ljubomorne scene na dva minuta preuveličavaš, to sa mnom nemoj da radiš - odbrusila je Milica.

- Šta ja radim sa tobom? Objasni mi, rekao sam ti, nemoj da mi praviš problem, dao sam obećanje, održaću ga pa mar poginuo. Ako sam ti rekao da ne radiš to, nemoj, boli me mozak od toga. Driluješ mi mozak ceo dan - rekao je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još