JA SAM KRALJICA, ONA JE GLUPA I NEOBRAZOVANA: Jovana Jeremić osula paljbu po Tanji Savić

Tanja Savić je nedavno napustila emisiju Ognjena Amidžića i prvi put otkrila za medije da je razlog bila voditeljka Jovana Jeremić, s kojom "ne može da sedi u istoj emisiji".

- Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela sa njom da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste - rekla je Tanja sinoć pred nastup u Beogradu.

Očekivano, sada se oglasila i Jovana Jeremić, koja pevačicu nimalo nije poštedela, pa se pretpostavlja da se priča neće završiti na ovome.

- Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji. Neko ko je pokazao da je životno neinteligentan i neškolovan, neobrazovan u svakom smislu, neko ko je nesiguran u sebe, ko izigrava dežurnu budalu po medijima, neko kome je najveći domet da ga povežu sa političarem. To je Tanja Savić. To je bila najgledanija emisija u sezoni, umesto da je iskoristila taj prostor koji joj je dat, ona je otišla jer nije mogla da istrpi dominaciju inteligentnih i školovanih ljudi u emisiji. Ja sam kraljica, i to je njen poraz - izjavila je Jovana, a zatim se osvrnula na to što je pevačica istakla da je s voditeljem imala dogovor o tome ko će se pored nje naći u emisiji.

- Ona nikakav dogovor nije imala, Ognjen ne pravi dogovore s gostima, nego zove u emisiju i pravi dobar štimung u emisiji. Tanja, ako je navikla da pravi dogovore s voditeljima da bi došla do izražaja u nekoj emisiji, onda ne treba da bude javna ličnost. Suma sumarum, o inteligenciji ne može da priča Tanja Savić, koja je svojim dosadašnjim životom, radom i izjavama pokazala da je glupa kao noć. Nije završila tri razreda osnovne škole, tako da meni o inteligenciji može da priča samo neko ko je inteligentniji i obrazovaniji od mene. Tanja je i glupa i neobrazovana - oštra je bila Jovana Jeremić.

Izvor: Mondo.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još