Vladimir izbačen a Bojana usamljena

Šta ima novo? Pa to da osim što je sam izrazio želju da napusti Kući, Vladimir je zapravo izbačen od strane Velikog Brata jer je kršio pravila, uključujući i prenošenje informacija iz spoljnog sveta što je najstrože zabranjeno.

Sve je počelo sa zadatkom koji je podrazumevao da svaki takmičar obuče kostim kokoške i uzme jaje o kome će brinuti. Vladimir se oštro tome suprotstavio i rekao da on to neće učiniti, pa makar zbog toga zadatak propao i svi drugi ukućani ispaštali. S obzirom da su se skoro svi zbog toga distancirali od njega, Vladimir je zatražio od Velikog Brata da izađe iz kuće. U međuvremenu je u toj meri kršio pravila da ga je Veliki Brat sutradan izbacio.

Vladimir je ukućanima na razne načine prenosio informacije iz spoljnog sveta, što je najstrože zabranjeno. Kada je izašao, za sobom je ostavio Bojanu koja je sada prilično usamljena jer se u međuvremenu odrekla onih sa kojima je bila najbliža - Nemeša i Marijane.

Ljubavni par Nemeš i Marijana u međuvremenu nesmetano uživaju jedno u drugom. Žurka, piće, seks...postalo je vće skoro dosadno.

Pogledajte još