JEDNOM SAM IH SPOMENULA U RIJALITIJU I GADNO SAM NA*EBALA: Dalila Dragojević progovorila o braći po ocu koji žive u Beču (VIDEO)

U toku emisije voditelj je zadrugarima najavio naredni video snimak na kom su imali priliku da vide razgovor Marka Đedovića i Dejana Dragojevića u pušionici gde su pričali o Dalili Dragojević.

Voditelj je reč dao upravo Dalili Dragojević koja je bila potpuno nema od šoka.

- Bile su dve situacije da on krene od kuće, pa ja sa autom krenem i zaustavim ga. Moj brat se bavi boksom, brat po majci, on se ne oglašava nigde od kada sam u medijima, nije dolazio ni u Tuzli ni nigde. Samo smo se viđali u Bugojnu gde on živi. Ne drži se on u tajnosti nego ga ovaj svet ne zanima. Sa očeve strane braća su privatnici, ne oglašavaju se. On se uvredio kada je moj otac dao nama plac za kuću, njemu takođe pripada taj deo placa koji je tražio da mu se isplati. Četiri hiljade evra. Moja porodica živi u Beču, stariji brat priča dobro srpski, svi ostali ne znaju da pričaju. Nisu iz ovog sveta, ja sam jednom napravila grešku u rijalitiju kada sam pričala otvoreno, ja sam naje*ala od očeve strane. Oni su se ogradili od cele priče i ne podržavaju me. Kada se desilo ovo sa Dejanom, tada se moj otac uključio. Ovo što on sada iznosi ima pravo da priča ali je dosta slagao i izneo dosta laži. Nemam pravo da se pravdam i pričam bilo šta... Kada sam imala poziv sa njim, i kada je rekao da se bio u hitnoj, ja nisam mogla da se oduprem Filipu, Dejan meni govori da će mi pokazati slike kako je izgledao pre ovog i kada izađemo... Znam šta smo sve prošli i kako smo se borili, ima pravo da sumnja, ali ga nikada nisam varala. Ne znam šta se napolju povezuje i šta se priča. Martina kada je ušla, rekla je za vradžbine. Ne znam šta me čeka napolju, neću da se obazirrm na ove ljude ovde i da slušam šta mi pričaju - pričala je Dalila na ivici suza.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još