DOBILA JE SEPSU NAKON POROĐAJA, GREŠKA LEKARA JU JE KOŠTALA ŽIVOTA: Nađa Erić otvoreno o teškom odrastanju bez majke

Takmičarka Nađa Erić otkrila je nepoznate detalje o svom životu i  otvoreno pričala o teškom detinjstvu i odrastanju bez majke.

- Sve je počelo 18. aprila davne 2000. godine kad je moja majka ostvarila svoju najveću želju, a to je da rodi ćerku i da se zove Nađa. Porođaj je prošao OK, sve je bilo kako treba, čak smo i došle kući koliko se ja sećam, trebalo je da bude sve kao po planu, međutim, lekari su napravili neku grešku prilikom porođaja, dobila je sepsu i upala u komu, a već posle deset dana je bila sahrana - započela je Nađa priču kroz suze i nastavila:

Želim da spomenem mog oca, porodicu i svako ko je bio deo familiji šire i uže, svi su pokušavali da doprinesu na svoj način, tako da sam uvek govorila "Moja tata, moja tata", dok su u zabavištu svi pričali "Moja mama"... I s obzirom na to da je tata ostao kao jedini roditelj, nije mu baš lako palo i ostavio me je kod babe i dede sa mamine strane i oni su preuzeli tu prvu ulogu i te prve godine mog odrastanja. Kada sam bila mala baba mi je bila Bog, sa njom sam se najviše i povezala - ispričala je takmičarka i otkrila da se njen otac kasnije ponovo oženio, te da se sa maćehom nije slagala najbolje:

Taj odnos koji sam imala sa maćehom je bio turbulentan, reagovala je uvek burno na neke moje greške, bilo je udaraca, dreke, vike, ali baš prečesto. Pokušavala sam da budem što duže za knjigom samo da bih što manje pričala sa njom. Kad su se razveli, mogu da kažem da sam bila najsrećnije dete na svetu. I mislim da iz te rečenice može da se zaključi koliko meni nije prijao njihov brak i njihovo neslaganje.

Nađa je otvorila dušu i o najlepšem periodu svog odrastanja, kao i ponovnom razočarenju nakon što se otac odao alkoholu.

Tata kasnije ostaje sam samnom, što bih rekla da je opet najlepši period u mom životu, ali kratko je trajao. Našao je novu devojku, nije mu to bio problem, ali opet dolazimo do rušenja kule... Svi lepi trenuci i rituali koje smo imali su nestali, izgubila sam odnos sa njima i živela sam kratko u toj kući jer sam shvatila da mi nikako ne prija nemati porodicu. Nisam imala utisak da pripadam tu, tata je počeo i da pije, više nego inače - rekla je kroz suze Nađa.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Nova TV-Printscreen

Pogledajte još