Modularne i unikatne SitForm sofe – siguran izbor za svaki dnevni boravak

Kupovina nameštaja može biti priličan izazov i sa svakim novim pregledanim katalogom pitamo se da li ćemo zaista naći komade koji će biti dugotrajni i istovremeno estetski lepi i privlačni. Kada treba opremiti dnevni boravak, prostoriju u kojoj provodimo najviše vremena, mesto gde se najčešće porodica I prijatelji okupljaju, odluka je uvek najteža.

Koji god stil da preferirate, moderni, tradicionalni, ležerni ili industrijski, sofa će sigurno biti centralni komad nameštaja u vašem dnevnom boravku. Važno je da sagledate prostor koji imate na raspolaganju i šta želite da postignete prilikom uređenja, i da prema tome odaberete onu sofu koji vam se najviše dopada.

Modularni modeli sofa najbolji su izbor jer veličinu I konačan oblik garniture možete sami odrediti dok udobnost ostaje podrazumevani standard.

SitForm. Beograd je kompanija koja poslednjih meseci osvaja srpsko tržište upravo zbog jedinstvenih modela nameštaja koje ima u svom asortimanu. Modeli su visoko kvalitetni , sačinjeni od otpornih i dugotrajnih materijala sa paletom boja koja obuhvata sve čiste tonove koji se lako uklapaju i održavaju. Pored velikog izbora boja I tkanina takođe je na raspolaganju I uklapanje dimenzija sofa u skladu sa raspoloživim prostorom koji opremate.

U svojoj ponudi koja obuhvata veliki broj modela, sledećih 5 su apsolutni favoriti koji će odgovarati I najzahtevnijim klijentima.

MOON sofa svojim zaobljenim dizajnom pruža udobnost da ćete imati osećaj kao da su oblaci I zvezde oko vas. Idealna je sve ljubitelje modernog I savremenog načina života.

PUZZLE sofa set je idealni model za ljubitelje industrijskog I urbanog dizajna. Drveni umetnuti elementi, koji prate sedeći prostor, daju dozu sofisticiranosti koja čini da uvek budete u trendu jer ovaj stil je neprolazan.

LEGO sofa prati ne samo imenom nego I dizajnom najpoznatiji model igre na svetu. Kao I u igri svaki deo ovog seta je multifunkcionalan I kada ih sklopimo dobijamo sofu koja apsolutno odgovara ergonomiji sedećeg I ležećeg položaja tela.

DOMINO sofa je prepoznatljiva po metalnoj osnovi koja garantuje stabilnost dok istovremeno omogućava da tkanina na njoj glatko I precizno prati zakrivljene I prefinjene linije koje ima.

PRADA sofa je jedan od najelegantnijih modela u ponudi. Ljubitelji otmenosti neće joj odoleti. Prateća polica sa strane daje I posebnu praktičnost ovom modelu jer omogućava da se sitnice poput zanimljivih knjiga, omiljenih albuma nađu na dohvat ruke, tačno gde treba da budu.

Modularne sofe su sasvim sigurno najbolji način da dobijete potrebnu funkcionalnost uz model koji će najviše odgovarati vašim zahtevima I stilu. Zato ne oklevajte I pogledajte sve modele koje SitForm nudi jer se tu krije vaša nova investicija u kvalitetniji I ispunjeniji život.

Foto: Promo

Pogledajte još