SMUVAO BIVŠU ŽENU POZNATOG FUDBALERA: Otkriveno ko je nova devojka Žike Jakšića

Voditelj Žika Jakšić u vezi je sa Tijanom Mijailović, koja je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem i iz tog braka imaju sina.

- Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba... Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi... Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke - rekao je izvor za "Hello!".

Njen bivši suprug, fudbaler Nikola Mijailović je pre šest godina bio priveden pod sumnjom da je počinio krivično delo građenje bez građevinske dozvole, i to zbog izgradnje akva-parka na Adi Ciganliji.

Njemu je tada određen pritvor do 30 dana zbog sumnje na nelegalnu gradnju, a nakon godinu dana je i oslobođen svih optužbi. Po nalazu Apelacionog suda nije dokazano da Mijailović imao svojstvo lica koje može biti učinilac krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole, a koje mu je stavljeno na teret.

Izvor: Kurir/Hello!
Foto: zika.jaksic/Instagram

 

Pogledajte još