NJEGOVI RODITELJI SU MI SE ZAHVALILI: Snežana Dakić otkrila kako je proteklo suočavanje sa čovekom koji ju je udario kamenom

Snežana Dakić nedavno se na sudu suočila sa nepoznatim napadačem koji joj je pre nekoliko meseci naneo telesne povrede kamenom. TV voditeljka je u emisiji "Premijera" otkrila detalje sa suđenja.

- U prvi mah mi je zaista bilo nelagodno, jer ja nisam znala da li će on da nastupi agresivno iako je imao lisice, bez obzira može da priđe i da me pridavi lisicama... (smeh) Sva sreća bio je miran, pitao je da li može da mi se izvini, rekao je da nije imao nameru da me povredi, a njegovi roditelji su mi se zahvalili jer preko dve godine nisu znali gde se on uopšte nalazi i zahvaljujući ovom incidentu oni sada znaju gde im je dete. On je napustio roditeljski dom, tamo ostavio ličnu kartu i prosto otišao, prosjačio ulicama i spavao gde je stigao, tako da se sve na kraju završilo u jednom toplom tonu iako mi je bilo vrlo nelagodno pre nego što smo ušli u sudnicu - rekla je Snežana, pa dodala:

- Prvo sreća je što sam ja živa, zdrava i bez posledica. Drugo, sreća je što je tom dečku sada pružena zdravstvena zaštita, bez obzira što je to ustanova zatvorenog tipa, ali on ima nekoliko šifri bolesti i mora da bude u takvoj ustanovi. Ne bi moglo da se iskontroliše da li će on da primi terapiju ili neće. Tako da se sada od toga leči - zaključila je Snežana Dakić u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Snežanu je slučajni prolaznik udario kamenom u glavu, a voditeljka se posle toga odmah oglasila.

Izvor: Informer
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još