Rambo: Ejmi, samo teraj po svome, sad si mi još milija!

Ejmi Vajnhaus možda je poslednji autentični izdanak bunta i tragike koji su obeležili šezdesete i sedamdesete, ali je to slaba uteha ljudima koji su platili kartu za njen koncert u Beogradu, izjavio je za agenciju Beta muzičar Ivan Ivačković.

Ivačković, dugogodišnji rok novinar, muzičar i menadžer široj publici poznat je kao čovek koji je u Srbiju doveo "Roling stounse", i koji je o njima napisao knjigu "Umetnost pobune". U toj knjizi su posebno mesto zauzeli ekscesi članova benda, njihovi problemi sa zakonom, drogom i alkoholom.

Prema rečima Ivačkovića, mlada Ejmi Vajnhaus (27) "možda je najnetipičnija pojava na današnjoj muzičkoj sceni".

"Prvo, ona je rođena pevačica, što se u naše vreme zaista retko viđa. Drugo, ona nema nikakvog osećaja za odgovornost prema bilo kome, što je u eri visokog profesionalizma nezamislivo. Beogradska publika je, nažalost, imala prilike da se uveri samo u ovu drugu stvar", rekao je Ivačković.

Svoje mišljenje izneo je i muzičar Rambo Amadeus na svom Fejsbuk profilu.

"Svi koji su bili na koncertu Eme Vinarije u Beogradu i 'razočarali se' njenim nastupom, pokazuju ozbiljno nepoznavanje istorije savremene muzike i provincijalizam u ukusu. Valjda su navikli na hiperaktivne turbo folk protagoniste koji vole 'pošteno da odrade svoj posao'. Ejmi, samo teraj po svome, sad si mi još milija", napisao je Rambo.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.