Pet filmskih romansi leta 2011

Larry Crowne - Tom Henks režira i zvezda je romantične komedije u kojoj mu je partnerka Džulija Roberts. Da li je Tom birao u koga će da se zaljubi na velikom ekranu? Jedva čekamo da vidimo kakvu "hemiju" dele dvoje holivudskih superstarova! Sudeći po trejleru biće to film "po formuli" letnje romanse začinjene smehom. Ne očekujemo previše...

Friends with Benefits - Romantična komedija sa malo "slobodnijim scenama" u kojima su Mila Kunis i Džastin Timberlejk dokaz (nemoguće) formule "prijatelja sa povlasticama". Sve popularnije tlo za holivudske filmadžije, izgleda, jer smo ove godine već gledali sličan film sa Natali Portman i Eštonom Kučerom (No Strings Attached).

Monte Carlo - Kad Amerikanke odu u Paris, može da se desi i da jednu od njih pomešaju sa poznatom britanskom party devojkom. A onda kreću smešne, ali i romantične situacije... Sve dok maske ne padnu. Selena Gomez, Lejton Mister i Kejti Kesidi su se udružile da zasene Monte Karlo u letnjoj romansi za malo mlađe gledaoce!

Crazy, Stupid, Love. - Malo komedije, malo ljubavi, malo drame i... dosta bromance momenata, koji jesu deo dobrog letnjeg filmskog provoda (setimo se samo sjajnog filma "I Love You, Man"). Rajan Gosling i Stiv Karel su dvojac koji što pre želimo da vidimo u filmu. I sam trejler obećava dobru zabavu...

One Day - Džim Sturdžis i En Hatavej u pravoj romantičnoj drami za leto. Njih dvoje, Dekster i Em, se dvadeset godina viđaju istog letnjeg dana kako bi ostali u toku sa životima jedno drugog... Vrlo dirljivo, nadajmo se ne previše ljigavo, ali svakako letnje i romantično.

Svi fanovi Vudija Alena nikako ne bi trebalo da propuste ni film "Midnight in Paris" čiji trejler možete da pogledate OVDE!

Uživajte u letu i leptirićima! I pravim i filmskim!

Pogledajte još