NE KAJEM SE NI ZBOG ČEGA: Marko Osmakčić progovorio o odnosu sa Viktorijom Mitrović, ulasku u "Zadrugu 6" i skandalu koji je njegova porodica napravila

Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić otkrio je da li ulazi u "Zadrugu 6", u kakvom je odnosu sa Viktorijom Mitrović, ali i da li se kaje zbog skandala koji je napravio.

- Komentar o učešću nije baš najbolji, često mi je krivo što sam se prikazao kako nije trebalo ili onako kakav zapravo ja nisam, ali ljudima ne može da se objasni zašto je to tako i da li ima opravdanja ili nema opravdanja, tako da nisam skroz zadovoljan jer se izdešavalo mnogo loših i ružnih stvari, ali opet to je rijaliti, to su skandali, bilo bi dosadno da si miran i onda ne bi valjalo ni to. Bilo je kako je bilo, da sam zadovoljan nisam, ali svakako sada ne mogu ništa da promenim, tako da mi jedino ostaje da sve ovo shvatim kao školu i da se poboljšam u budućnosti.

Osmakčić je otkrio u kakvom je sad odnosu sa Viktorijom.

- Nije se samo spekulisalo, uhvaćeni smo mi i na nekoliko paparaco slika. Istina je, žena je došla i bili smo nekoliko dana zajedno, to nisam demantovao jer je to bilo tako. Što se kontakta tiče sada nakon mora i svih viđanja i nismo baš u kontaktu, nismo zajedno, a zašto smo se viđali bolje nemoj ni da me pitate. Dakle, viđali smo se, ali sada više nismo u kontaktu tako da smatram da je to najpametnije nakon svega.

Marko priznaje da se ne kaje zbog odluke da lažira očevu smrt kako bi napustio rijaliti.

- Balkan jeste ostao u šoku, ali mnogi to slave i mnogima je to smešno zbog načina kako je to obavljeno. Ocu je smetalo kako sam tamo prezentovan i šta sam radio, zbog tog zatvorenog prostora i tih ljudi, raznih priča i mog sputvanja. Sve što se tamo desilo je njemu smetalo i čovek je jednostavno odlučio da više ne budem ni sekundu duže. To što je uradio većinski ljudi gotive, da budem iskren, govore da smo kraljevi i carevi što se on nečeg takvog setio.

U šestu sezonu "Zadruge" ne planira da uđe.

- Ne. Ne planiram da idem u "Zadrugu", niti mi se ko javio, izdešavalo mi se mnogo toga i sa njima i sa produkcijom, tako da ne planiram. Ne znam šta bi se sad meni trebalo za odštetu dati da bih ja rekao "Super, idem ja sada u "Zadrugu 6", nastavljamo kao da ništa nije bilo".

Marko je otkrio i pravu istinu o Mateji L. iz Zagreba.

- Toj ženi nikada ništa nije bilo, ne bih puno ni o njoj da pričam zato što sam zamoljen od strane nje i njenih bližnjih da se to više ne spominje i da ona ima mira oko toga. Uglavnom, to je bila prva moja veza i ja sam to tada predstavio kao da je ne znam šta bilo, a ništa nije bilo, dogodile su se svađice i otac se umešao sa jednom, dve poruke i to je cela priča.

Izvor: Espreso.co.rs
Foto: markoosmakcic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.