GLASNO SE SVAĐAM I GLASNO VOLIM, ALI NISAM AGRESIVAC: Marija Šerifović progovorila o incidentu i priznala da već 20 godina ide kod psihoterapeuta

Marija Šerifović ne krije da već 20 godina ide kod psihoterapeuta. Kada je uhvati "kriza i ne može da pobedi svoje demone", pevačica kaže da nije na odmet posavetovati se sa stručnim licima kako bi se problem rešio.

- Svakodnevno radim na sebi zajedno s terapeutom već 20 godina! Borim se da nađem što adekvatnije načine da "savladavam" život iz dana u dan, da mi bude što bolji i produktivniji. To nekad radim s terapeutom, nekad sama sa sobom, a nekad uz pomoć ljudi koji me okružuju - kaže Marija i dodaje da joj je pomoć bila i te kako potrebna u stresnim situacijama:

- Retko mi dođe "žuta minuta", to mi se možda pet puta desilo do sada u životu... To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala da rešim, nekada ne... Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa!

Nedavno je u javnost dospeo snimak na kom pevačica viče, psuje, a zatim pesnicom udara u vrata automobila, zbog čega su je tviteraši osudili.

- Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekog da udarim, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smejem, glasno se svađam, glasno volim... Ne umem drugačije - kaže pevačica.

Iako ponekad ima svoje bubice, Marija kaže da je njena majka, Verica Šerifović, navikla na sve njene faze.

- Možda je moja majka zamišljala da budem pijanistkinja ili da pevam u Karnegi holu, ali ja sam Marija Šerifović, pametna i luda! Navikla je mama na mene ovakvu i srećna sam što me je naučila da budem disciplinovana, da poštujem druge ljude i tuđe vreme - završila je Šerifovićeva.

Izvor: Informer.rs
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još