Saša Kovačević do zore u Herceg Novom

Miljenik tinejdžerki, pevač Saša Kovačević, dodatno je zagrejao vrelu bokeljsku noć na koncertu koji je održan u poznatom Jahting klubu Herceg Novom, a koji se završio u petak pred zoru.

Za ovaj događaj se tražila karta više, a oni koji nisu uspeli da je nabave popunili su šetalište Pet Danica, ispod drevne Citadele. Većinu razdragane publike, što je uobičajeno na nastupima mladog Zemunca, činile su devojke. Zajedno su otpevali gotovo sve pesme, a nije manjkalo ni prave tinejdžerske vriske. To ne čudi s obzirom da je Kovačević ubedljivo trijumfovao u glasanju za “Najpoželjnijeg neženju”, koje je prošle godine organizovao portal utripu.com.

Popularni Sale je sa fanovima uživao puna tri sata, a pesme "Idemo do mene" i "Bežimo iz grada", publika je ocenila kao prave letnje hitove.

(old_image)

Pored svojih, Saša je zagrejao atmosferu pesmama Harisa Džinovića, Halida Bešića, Tome Zdravkovića,i ostalih kolega.Na oduševljenje publike,uz posebnu posvetu, sa željom da nikada ne bude zaboravljen, pevale su se i pesme Tošeta Proeskog.

Posle ovog, i nastupa u Sutomoru, Saša konačno odlazi na zasluženi odmor, gde će proslaviti i svoj 26.rođendan sledeće nedelje u društvu devojke Jovane Koković.

Zadovoljan prethodnom sezonom,mladi pevač planira da "napuni baterije" za septembar,kada i najavljuje nove nastupe i pesmu "Kako posle nas",koja će za razliku od prethodne dve biti nežna balada.

Text : Sonja Ćurčić
Foto: Katarina Nedeljković

Pogledajte još