Rambo ljut zbog neduhovite skrivene kamere

Rambo Amadeus je sa voditeljem manifestacije Đordjem Davidom i hrvatskim muzičarem Dadom Topićem koji je takodje nastupao na Gitarijadi, učestvovao u TV emisiji "Moj grad", ali je demonstrativno napustio Zaječar kada su gledaoci u nameštenom javljanju počeli da zameraju izbor gostujućih grupa, javlja Beta.

Pre emisije, gledaoci su kajronom na ekranu obaveštavani da će biti svedoci skrivene kamere koja se priredjuje uživo pod nazivom "Nemoguća misija". Jedan od "navodnih" gledalaca uživo uključenih u program, zamerio je organizatorima što se ne solidarišu sa Željkom Mitrovićem iz TV Pink i njegovim bojkotom hrvatske muzike.

David je kasnije publici rekao da je skrivena kamera bila "spakovana" za Dada Topića, ali da se Rambo Amadeus naljutio iz "nepoznatih razloga".

"Nije bilo ničega na moj racun, ali me je bilo sramota od Dada Topića, od legende i Jugoslovena. On je bio miran i video je da se nešto neobično dešava, ali ga je dugogodišnje iskustvo zaustavilo da reaguje", rekao je Rambo Amadeus.

On je dodao da mu je sadržaj nameštaljke "smešan i neduhovit" i da taj postupak nije bio "domaćinski" prema Topiću.

"Rekao sam da me je sramota, jer nisam hteo da budem deo nečega što je ispod časti prema bilo kome", rekao je Rambo, i obećao da će koncert održati kasnije.

Pogledajte još