Spektakl Parnog valjka u Top Hillu (Foto)

Kao što i kažu uvodni stihovi pesme "Ljubavna", naoružan samo smeškom, sat i 15 minuta nakon ponoći, harizmatični Aki Rahimovski ušetao se na binu diskoteke Top Hill, dočekan uz ovacije publike i gromoglasni aplauz.

Poput dečaka, Aki je skakutao po sceni, ne štedeći se a publika je uz njega horski pevala gotovo svaki pesmu. Iz opusa 35 godina duge muzičke karijere na repertoaru koncerta u Top Hillu su se među 35 hitova, našle i numere "Javi se", "Vreme ljubavi" i "Kada me dotakne", "Stranica dnevnika", "Neda", "Lutka za bal" , "Prokleta nedjelja", "Moja je pjesma lagana", "Jesen u meni"...

Koncert grupe Parni Valjak u Crnoj Gori, poslednji je u nizu povratničke turneje benda. Nakon ovoga, članovi sastava će se povući u studio kako bi snimili novi singl, koji će biti objavljen tokom septembra. Nakon toga na tržištu će se naći novi album, i „Valjak“ će se ponovo zakotrljati putevima nekadašnje Jugoslavije kako bi promovisao svoj novi materijal. Jedna od stanica turneje u 2012. godini će biti ponovo Crna Gora, obećava Aki.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.