AKO UĐEM U "ZADRUGU", BRANIĆU JE OD ANE I ZVEZDANA: Dejan Dragojević podržao Anđelu Đuričić

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević podržao je Anđelu Đuričić, rekavši da je ona samo žrtva Ane Ćurčić, koja se izgubila u vremenu i prostoru, te i da će, ako uskoro uđe u "Zadrugu 6", da je brani po svaku cenu. Dragojević kaže da se Anđela jeste obrukala zbog veze sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, ali da njegova nevenčana supruga Ana ne treba da je razapinje pred milionima gledalaca.

- Što se tiče Anđele, jeste se obrukala, nemoguće bi bilo da takva stvar prođe nezapaženo. Ali da dođe Ana i napada nju, da se cepaju stvari i da se sad svaki pritisak vrši samo na nju, mislim da to nema smisla. Ne treba zbog svega da ide na krst. Ja, kad bih ušao, pružio bih joj podršku jer uvek radim kontra od svih. To što se dešava Zvezdanu i Ani, to je nešto što su njih dvoje imali i napolju - rekao je Dejan, koji je stao u zaštitu Crnogorke, a onda je istakao da smatra da se ona nije folirala ni u petoj sezoni i da se posvađao s bratom Davidom zbog nje:

- Svi su je optuživali da se folirala u petoj sezoni, nije se folirala, da jeste, napravila bi grešku s nekim kad-tad, sa Matejom ili bilo kojim drugim, kad je mogla sa Zvezdanom, koji je skrndelj, mogla je i s nekim boljim i lepšim. Svađao sam se s Davidom oko nje. Šta da kažu roditelji? Bolje da podržiš svoju ćerku. Mislim da je ona žrtva svega.

Dejan je otkrio i da konačno stavlja tačku na brak sa Dalilom Dragojević, 14. februara. Kako je tokom protekle sezone rijalitija podneo zahtev za razvod od nje, u medijima se dosta spekulisalo o tome zbog čega još uvek nije došlo do toga.

- Brzo će taj 14. februar. Jedva čekam da se desi razvod, svi se pitaju što se to odugovlači, ali šta je, tu je. Za taj razvod se podneo zahtev tokom rijalitija. Ona se nije pojavila na ovom ročištu, a ako se ne pojavi na ovom drugom ide na oglasnu tablu u Rumu. Kada se okači na oglasnu tablu, to je kao da se uručilo. Ipak, 14. februara, kada se pojavim, ona došla, ne došla, to je to. Nisam planirao sada da se ženim, tako da, ne može da mi smeta - rekao je Dejan.

Izvor: Republika.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još