POTREBAN JOJ JE MIR, NADAM SE DA ĆE BITI DOBRO: Nikolija Jovanović otkrila detalje zdravstvenog stanja majke Vesne Zmijanac nakon operacije srca (FOTO)

Prethodnih dana u domaćim medijima je poput bombe odjeknula vest da pevačica Vesna Zmijanac ima ozbiljne zdravstvene probleme, te da će morati na operaciju srca.

Popularna folkerka danas je operisana u Kliničkom centru Srbije, gde joj je ugrađen bajpas.

Ovim povodom na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram oglasila se njena ćerka Nikolija i zamolila javnost za razumevanje, te poručila da su njenoj majci sada najvažniji mir i odmor.

- Kao što ste verovatno pročitali mama je uspešno operisana, i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro, i da će svakim danom biti sve bolje. Hvala na razumevanju - napisala je Nikolija.

Podsetimo, nedavno se saznalo da šezdesetšestogodišnja muzička zvezda ima kardiovaskularne probleme, te da je operacija jedino rešenje. Pevačica je ubrzo otkazala nastupe i odlučila da se posveti zdravlju i oporavku.

Foto: nikolijaofficial/instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolijaofficial/Instagram

Pogledajte još