PLENE PAŽNJU: Kojih pet odevnih komada muškarci vole da vide na ženi?

Odeća koja privlači muškarce ne mora nužno da bude u trendu. Muškarci su i dalje pristrasni prema pripijenim siluetama, smelim mini suknjama i haljinama i veoma visokim potpeticama.

Odeća koja privlači muškarce ne mora nužno da bude u trendu. Ukoliko želite da oborite nekog muškarca sa nogu, nije neophodno kupovati nove stvari već samo pronađite neki od komada sa ove liste u svom ormaru. Budući da veliki broj muškaraca ne prati modu, iznenadićete se koliko davno ste nosili stvari koje se njima sviđaju.

Naime, muškarci su i dalje pristrasni prema pripijenim siluetama, smelim mini suknjama i haljinama i veoma visokim potpeticama. Ali, ne smete zaboraviti da muškarce ipak više nego odeća privlači karakter, te je mnogo više bitno da budete svoji i da ga impresionirate humorom i inteligencijom, nego samo izborom odeće.

Odeća koja privlači muškarce

Uske farmerke

Uske farmerke bile su modni trend u devedesetim godinama prošlog veka, a njihova popularnost se kasnije sporadično vraćala. Ona ističu savršen oblik nogu. Ovaj model je odavno izašao iz mode, a na njegovo mesto došle su udobnije i praktičnije šire farmerke. Međutim, muškarce moda generalno ne zanima i više ih privlači uski oblik farmerki. Na vama je da izaberete svoj model koji smatrate najlepšim i najudobnijim, jer samo u odeći koju vi volite možete se odećati samouvereno.

Uska strukirana košulja

Mada su u današnje vreme najpopularnije široke košulje, čak i nekoliko brojeva veće, u periodu pre desetak godina svetom je vladala moda uskih strukiranih košulja. Žene više nisu ljubitelji ovakvih košulja jer deluju previše ozbiljno, a pokazuju i sve nesavršenosti, muškarci i dalje vole da vide na ženi ovaj komad. Ukoliko je košulja zakopčana, ona na diskretan način ističe grudi.

Mini suknje

Kao i kod uskih farmerki, muškarci vole da vide lepe noge kod žena. Mini suknja je veoma privlačna muškarcima i uvek će tako biti. Mada više kratke suknje i nisu toliko u trendu i većina žena se opredeljuje za midi dužinu, muškarce to preterano ne zanima. Ukoliko se osećate udobno u mini suknjama, nemojte biti bojažljivi, mada ne bi trebalo zbog činjenice da se to muškarcima sviđa izlaziti iz okvira svog ukusa.

Šorts

Žene bi kratke teksas šortseve uglavnom nosile samo na plažu ili bazen preko kupaćeg kostima ili na odmoru. Ali muškarci ove šortseve vole da vide u mnogim prilikama.

Cipele bez kaiševa

Sofisticirani modeli sa visokim štiklama veoma izdužuju i oblikuju noge. To muškarci smatraju vrlo ženstvenim i ukoliko želite da ih impresionirate uvek se možete osloniti na jednostavne elegantne cipele.

Nije zgoreg znati kakva odeća privlači muškarce, međutim, veoma je bitno da uvek ostanete svoji i da svoj ukus ne prilagođavate već da nosite ono u čemu se najbolje osećate!

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još