CRVENI I PLAVI DOBILI POJAČANJE: Nikolina Ambulija, Jelena Perković, Luka Jovanović i Leo Cvetković novi su učesnici "Survivora"

Timovi u rijaliti programu "Survivor" sinoć su dobili nove članove.

Crveni tim postao je bogatiji za dva nova člana, Nikolinu Ambuliju i Luku Jovanovića Kalua.

Dvadesettrogodišnja Nikolina dolazi iz Trebinja i bavi se pilatesom, a dvadesetpetogodišnji Luka je završio DIF, lični trener je i instruktor gimnastike.

Foto: Survivor/ Promo

Nina i Kalu dočekani su veoma srdačno od strane budućih cimera.

- Iznenađenje je bilo fantastično, ja sam bio u pecanju i odjednom sam ga video. Slatki su, simpatični, mlada, nova energija - rekao je Marko Vasiljević.

- Ne znam ko je bio uzbuđeniji kad smo došli, toliko pomahnitalih energija u trenutku. Još uvek ne znam šta da mislim, mora to malo da se spusti, ali sam oduševljena plemenom kako su nas zagrlili - rekla je Nina.

I plavi tim je postao bogatiji za dva nova takmičara, Jelenu Perković i Lea Cvetkovića.

Jelena ima 25 godina, dolazi iz Zagreba, trener je trčanja i radi u vrtiću, dok Cvetković ima 23 godine i profesionalni je bokser.

Foto: Survivor/ Promo

Oni su iznenadili ostale učesnike, a onda otkrili svoje prve impresije o kampu.

- Prvo sam videla Denisa i Filipa, kad sam videla koliko su srećni što mi dolazimo, mislim da mi je bilo lakše. Kamp me je iznenadio, bolji je nego što sam mislila, osim dela za spavanje, svi ćemo biti kao sardinice poređani - rekla je Jelena.

Foto: Survivor/ Promo

- Dočekali su nas sa ručkom što nam se svidelo. To što sam pao u vodu kad sam došao bila je pozitivna stvar, ja sam humorističan i sve se okrenulo na šalu - rekao je Leo.

Izvor: Nova.rs
Foto: Survivor/Promo

Pogledajte još