IMAM KRIV NOS I MALE GRUDI, ALI SAM DOBRA RIBA: Milena Ćeranić progovorila o estetskim operacijama i otkrila zbog čega ne želi da ugradi silikone

Milena Ćeranić otkrila je da su joj mnogi savetovali da operiše nos, ali ona nije želela da podlegne trendovima, jer kako kaže, zadovoljna je svojim izgledom i ništa na sebi ne bi menjala.

Pevačica se posle duže pauze vratila na estradu, ali odbija da podlegne trendu i da se operiše kao većina njenih koleginica.

- Ništa na sebi nisam radila iako su me prozivali da treba da operišem nos, jer je kriv. Htela sam da stavim silikone u grudi dok sam bila džez balerina, to je bilo pre mnogo godina. Bila sam očajna što moje drugarice imaju grudi, a ja ne... Međutim, postala sam zadovoljna sobom i nikad ne bih stavila silikone! Sve moje koleginice znaju da sam protiv toga. Ja sam i ovako ozbiljno dobra ribetina i silikoni mi nisu potrebni! - rekla je Milena i dodala:

- Ništa na sebi nisam radila! Zadovoljna sam sobom i nikad ne bih stavila silikone.

Iako je zadovoljna telom, pevačica ga retko pokazuje i ne skida se na nastupima kao neke njene koleginice:

- Nisam gradila karijeru na atributima, volim da nosim odela i farmerke, a kada obučem kratku haljinu, pazim da mi se nešto ne vidi... Ne volim golotinju, nikad se nisam tako slikala i takve fotke slala muškarcima. Stidljiva sam, intimne stvari treba da se dešavaju u četiri oka. Nudili su mi svojevremeno i da se fotografišem gola za novine, naravno da sam odbila.

Izvor: Alo.rs
Foto: ceranicmilena/Instagram

Pogledajte još