U OVOM TRENUTKU BIO SAM NAJLOŠIJI IGRAČ PLAVOG TIMA: Filip Đorđievski izbačen iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigrana igra za eliminaciju. Nakon što je u prvoj borbi za plemenski imunitet izgubilo plavo pleme, nominovan je bio David Bublić.

U drugoj igri za plemenski imunitet ponovo je pobedio crveni tim, a plavi su morali da se suoče sa još jednim nominacijama.

Nakon glasanja, Nora Dominko postala je drugi nominovani takmičar.

Denis Sviličić koji je osvojio ogrlicu za lični imunitet nominovao je Filipa Đorđievskog.

Igra za eliminaciju bila je presudna za Filipa koji je najkraće izdržao.

Foto: Nova.rs

Nakon što je izgubio, Đorđievski je prokomentarisao svoje učešće u "Survivoru".

- Gledao sam kako ljudi kukaju da su nominovani ili ispali nezasluženo, pa ne želim da ponavljam istu grešku, ja sam dao sve od sebe, a dolazak do ove faze je očito bio moj maksimum. U trenutku ispadanja bio sam statistički najlošiji igrač plavoga tima i poslednje dve nedelje mog učestvovanja imao sam loše rezultate, tako da je moj odgovor da sam zasluženo ispao. Smatram da u životu treba biti samokritičan i realan, a ne živeti u oblacima i uvek druge kriviti za svoje neuspehe. Jer da je samo u pitanju bila loša serija, onda sam pak imao duel da se dokažem i ostanem u šouu, a i tamo sam izgubio. Znao sam da je šou iznad svega i da se pravila mogu menjati iz nedelje u nedelju, ali mi takmičari pristali smo na sve i nemamo zbog čega da se žalimo. Posebna moć individualnog imuniteta mene je skupo koštala, neko drugo novo pravilo koštaće nekoga drugoga, c’est la vie - iskreno je rekao Filip i dodao:

- Survivor je bilo jedno lepo i poučno iskustvo. Bilo je uspona i padova, bilo je dana kada smo zažalili što smo se prijavili, bilo je dana kada nam je bilo super. Smejali smo se zajedno, plakali zajedno. Zbližio sam se s ljudima koje znam 50 dana više nego što sam se s nekim prijateljima zbližio u 15 godina. Izgubio sam 15 kilograma, pitanje je koliko bi mi godina trebalo napolju da to postignem.

Filip je otkrio i ko će mu od kolega iz plavog tima najviše nedostajati i za koga navija da pobedi.

- Nora je moj BFF u "Survivoru" i za nju navijam od početka. To je devojka koja je imala toliko tragičan život, a uvek se uzdigne iz svega toga i trenutno ide kroz život sa osmehom i verujem da u životu mora postojati neki balans, pa bi nakon toliko tragedija i teških trenutaka bio red da joj krenu pobede u životu. Ali kada bih bio objektivan, znam da Sanja i Leo zaslužuju da budu u finalu, a Sanja zaslužuje da bude pobednica jer je ona jedini pravi istinski "Survivor" u celom šouu. Ona je rođeni borac, ona ide glavom kroz zid, ona je neustrašiva i njena vatra će poslednja goreti.

Đorđievskog su pitali i kakva je atmosfera bila u kampu kada se kamere ugase.

- Ispred i iza kamera događaju se dva različita "Survivora" i to publika ne razume. Kamere su uključene nekoliko sati, a dan traje 24 sata. Postoji nas nekoliko bez dlake na jeziku koji ćemo uvek reći kako je i šta nam je na umu, znajući da nas kamera snima i da to ide u javnost. Nismo mi glupi, oko nas su tri kamermana i znamo da bi trebalo da pazimo šta govorimo, ali ja sam odlučio da u "Survivoru" budem potpuno iskren i da govorim sve što mi je na duši, bilo to ispred ili iza kamera. I tu dolazi do razlike, imate ljude koji kalkulišu šta će reći i kakvi će biti pred kamerama, a kakvi kada se ugase. I onda na kraju ispadne da mi koji smo svoji i iskreni ispadnemo babe tračare, a istina je sve samo ne takva.

Autor: Nova/Nadlanu.com/M.M.
Foto: Nova.rs

Pogledajte još