NIJE DOČEKAO UJEDINJENJE PLEMENA: Lazar Dimitrijević izbačen iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigrana igra za eliminaciju. Nakon što je u prvoj borbi za plemenski imunitet izgubilo plavo pleme, nominovan je bio Denis Sviličić.

U drugoj borbi za plemenski imunitet, posle nekoliko uzastopnih pobeda, izgubio je crveni tim koji je otišao na plemenski savet i nominovao Luku Jovanovića Kalua.

Nakon izbora prva dva nominovana takmičara, David Bublić i Bojan Đumić koji su osvojili ogrlicu za lični imunitet, nominovali su Lea Cvetkovića i Lazara Dimitrijevića.

Leo, Denis, Lazar i Kalu upustili su se u borbu gde je trebalo da pomoću užeta balansiraju mehanizam s postoljem sa staklenom vazom. Onaj čija vaza najduže ostane na postolju, ostaje u igri.

U prvom krugu pobedu su odneli Denis i Kalu i oni su se vratili u svoja plemena. U drugom krugu za opstanak u takmičenju borili su se Leo i Lazar.

Igru je izgubio Lazar i on je poslednji takmičar koji je napustio "Survivor" pre ujedinjenja plemena.

- Ušao sam u "Survivor" sa idejom da pobedim, ali sam shvatio da je ovo mnogo ozbiljan šou, da ima mnogo jakih takmičara, ja sam bio najmlađi. Osetio sam da imam ozbiljne protivnike iz svog plemena. Dao sam sve od sebe, ali sam zahvalan što sam uopšte bio u ovom takmičenju, ovo je jedno duboko i prelepo iskustvo - rekao je Lazar.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Nova.rs

Pogledajte još