OTIŠLA SA OSMEHOM: Anđela Ćaćić izbačena iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigrana igra za eliminaciju.

Nakon što su se plemena ujedinila, održana je druga borba za plemenski imunitet. Ovog puta, crveni tim bio je uspešniji u igri, te se plava ekipa našla na plemenskom savetu.

Najviše glasova od svojih saplemenika dobila je Anđela Ćaćić, a Denis Sviličić koji je osvojio ogrlicu za lični imunitet nominovao je Antoniu Ivić. Za Davida Bublića pleme nije moglo da glasa, jer je zbog povrede koju je doživeo, bio zaštićen i nije mogao biti izbačen.

Nakon glasanja, Ćaćićeva je otkrila da je od ljudi sa kojima se druži na ostrvu, tražila da je nominuju, zbog povrede kolena.

U igri za opstanak na ostrvu pobedila je Antonia. Anđela je izgubila, ali za nju "Survivor" još uvek nije gotov. Ona je postala drugi član Velikog veća, pored Luke Jovanovića Kalua. U nastavku takmičenja, upravo izbačeni takmičari, odlučivaće o sudbini igrača i tome koja osoba će se naći u finalu.

- Pamtiću "Survivor" po ovim divnim ljudima, čak i po ovima koji su me nervirali, i oni su divni. Pamtiću ga po malim stvarima, ovakvo iskustvo bi svako trebalo da doživi. Jako puno stvari sam naučila, pre ovoga, bila sam druga žena. Imam divne prijatelje sada, sa kojima ću se družiti nakon takmičenja. Sve je ovo sudbina i sve se dešava sa razlogom - rekla je Anđela sa osmehom nakon izbacivanja.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Nova.rs

Pogledajte još