Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu?

0

Kladionice najviše šansi daju Amerikanki Alisi Kampaneli, koja se zalaže za legalizaciju marihuane, naša Anja tek na 68. mestu …

Nije zlato sve što sija, pa i nije uvek lepo sve što neko uz veliku medijsku kampanju proglasi za lepo.
zbor za mis sveta sutra se održava u Sao Paolu, a ako je verovati kvotama kladionice “William Hill” najviše šansi za uspeh ima mis Sjedinjenih Američkih Država Alisa Kampanela, dok je naša Anja Šaranović tek na 68. mestu.

Lepa Amerikanka

Fotografije svih takmićarki možete videti ovde.

Kineskinja Luo Zilin nalazi se na drugom mestu, a treća je Australijanka Šeri-Li Bigs. Dosta dobro se kotiraju i misice iz Kanade i Filipina.

Lepa Srpkinja

Zanimljivo je da je Amerikanka, koja po kladionicama ima najviše šansi za uspeh,ostala upamćena zbog svog stava o upotrebi marihuane. Na takmičenju za mis Amerike odgovorila je da marihuanu treba legalizovati zbog svih kojima je potrebna u medicinske svrhe.

Lepa Kineskinja

Razumem zašto se to pitanje postavlja, pogotovo sada kada je ekonomija u krizi, ali ja, takođe, razumem i to da je medicinska marihuana vrlo važna onima kojima je potrebna. Nisam baš sigurna da li bi marihuanu trebalo legalizovati, da li bi to stvarno pomoglo u borbi protiv zloupotrebe droga. Možda sam ipak malo protiv toga – rekla je Kampanela.

Lepa Australijanka

Po kladionici i predstavnica Kosova, manekenka Aferdita Dreshaj, ima leše šanse da pobedi ona je na šestom mestu.

Koja od devojaka po vama ima najviše šansi za pobedu?

Lepa Albanka

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.