PEVAČICA NEZADOVOLJNA PLASMANOM: Zorica Marković osvojila 13. mesto u "Zadruzi 6" (VIDEO)

Večeras je na rijaliti imanju u Šimanovcima upriličeno spektakularno superfinale "Zadruge 6".

Nakon što je napravljen drugi presek glasova voditelj Ognjen Amidžić saopštio je ko sledeći napušta takmičenje.

Ugroženi su bili Marko Stefanović, Ivan Marinković, Maja Marinković, Aleksnadra Nikolić i Zorica Marković.

- Kad god izađem ja ću da izađem uzdignute glave i verujem u sebe da ću daleko da doguram - rekla je Maja.

- Stekla sam divno prijateljstvo, ja sam prezadovoljna da sam došla do superfinala. Smatram da još troje treba pre mene da izađe - komentarisala je Zorica.

Aleks je prva spuštena i njen boravak više nije bio ugrožen.

- Hvala svima - rekla je Nikolićeva.

Posle Aleksandre voditelj je rekao i Ivanu Marinković da sedne. Posle Ivana, Amidžić je rekao da ni Maja više nije ugrožena i saopštio da je Zorica ispala i zauzela 13. mesto.

- U sledećoj "Zadruzi" moram da popušim jedno tri k*te da bih ostala - rekla je Zorica.

Voditeljka Ivana Šopić na ulazu u studio dočekala je Zoricu Marković, koja je sumirala svoje učešće u "Zadruzi".

- Da li ti je ovo bila najteža sezona i zbog čega? - pitala je voditeljka.

- Najteža i najbolja. Istinski sam prišla, Ana Ćurčić je bila pored mene. Drugačije nisam mogla, uvek sam na strani žena. Prevaru nikad neću podržati. Naših 150 dana u čuvenom klozetu mi je bilo lepše i teže, tu je ostala svaka suza u našem čuvenom kložetu. Sve je ostalo u četiri zida. Mi se toga ne stidimo kao da smo bile u najskupljem hotelu. Zauvek ćemo ostati prijatelji, ona, ja, moja porodica i njena - govorila je Zorica.

- Koliko ti je bilo teško da balansiraš između Ane i Zvezdana? - pitala je Ivana.

- To je dvoje ljudi, a jedno telo. Oni pogledom pričaju, ali su mi oboje olakšali. Sve što mi je Zvezdan rekao ja sam Ani od prve do poslednje rečenice prenela. Pokazali su mi ljudskost i jedno i drugo. Meni je žao što su Anu gazili, jer ta žena nikome ništa nije uradila. Doći pred kameru sa takvim problemom, nije bilo džentlmenski da se muškarci tako prema njoj ponašaju i vređaju je - govorila je Zorica.

- Mića je rekao: "Stiže Zoki" i rekao je da nisi dobro razmislila da pobednik mora ono da radi, jer šta ako neko drugi pobedi. Da li je to stvano kraj vašeg korektnog odnosa? - pitala je voditeljka.

- Ja sam se njemu izvinila, jer su naše reči i uvrede su prešle svaku granicu. Nije lepo, pogotovo u ovom projektu, a ne bi trebalo ni on. On je napravio grešku, jer je podržao pogrešnu stranu, bio je svestan toga - pričala je Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još