NITI SAM LJUBAVNICA, NITI SAM GUTAČICA: Ana Ćurčić iskreno o pomirenju sa Acom Bulićem

Ana Ćurčić je sinoć, gostujući u emisiji "Narod pita" javno priznala da se nakon više od 20 godina pomirila sa Acom Bulićem. Posle završetka emisije, Ana je čak na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube.

Ćurčićeva je sada otkrila kako je, nakon toliko vremena i svega što se izdešavalo u "Zadruzi 6", kao i van nje došlo do pomirenja između bivših partnera.

- Prosto desilo se sve što se desilo pre mnogo vremena. Mislim da je sudbina i da je to tako trebalo da bude. Rešila sam se ružnih stvari i ružnih i pokvarenih ljudi koji mi ne žele dobro, prizvala sam dobre i prave ljude u svoj život. Pravi su ostali i to je to. Mogu da kažem da sam sada srećna žena.

Nakon što su se pomirili Ana i Aca društvene mreže su eksplodirale od negativnih komentara upućenih na njen račun, a ono što se najviše pominjalo jeste to da je Ćurčićeva rasturila vezu Bulića i njegove već sada bivše devojke.

- Nisam se umešala ni u kakvu vanbračnu zajednicu. To je Acin privatni život. Ono što sam pričala, pričala sam kako mi je Aca rekao. Niti sam ljubavnica, niti sam gutačica, šta god drugi pišu, neka pišu. Njima na čast, ja svoj obraz imam.

Aca je jednom prilikom, dok je Ana boravila u "Zadruzi", izjavio da je odlazio sa njom na ručkove i da su se viđali, dok je Ćurčićeva to demantovala u emisiji "Pitanja gledalaca". Ana je sada otkrila šta je prava istina.

- Nismo se viđali. Istina je to što sam rekla. Razlog zašto je to rekao, znamo Aca i ja.

Nedavno je u emisiji "Narod pita" Ana je izjavila da ju je po izlasku iz rijalitija zagrlila Acina bivša devojka i da joj je pružila podršku, a Ćurčićeva sada nije želela da otkriva kako je reagovala kada je saznala da su se pomirili.

- Upoznala sam njegovu devojku sticajem okolnosti. Niti se družim sa njom, niti imam ikakav kontakt sa njom. Sve što sam rekla, imala sam razlog zašto sam rekla. Nikome se u vezu nisam umešala i nikome ne želim da se pravdam. Ja sam se godinama pravdala i više nemam potrebe da se pravdam i da obrazlažem bilo šta. Srećni smo, volimo se i sve je super. Narod bi trebalo da shvati da je sreća dobra stvar, a ne loša.

Izvor: Informer.rs
Foto: ana_curcic_official/Instagram

Pogledajte još