"Najlepša bašta Novog Sada" - Šarena oaza na Sentandrejskom putu

Dnevni list "Dnevnik", Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications i ovog proleća organizuju akciju "Najlepša bašta Novog Sada". Na naše veliko zadovoljstvo akcija je zaživela i postala tradicija u našem gradu.

Već petu godinu zaredom predstavljamo bašte na koje su naši sugrađani ponosni, te sa veliki zadovoljstvom ističemo da je tokom prethodnih godina na konkursu predstavljeno preko 200 bašti naših sugrađana. Po predlogu sugrađana odlučili smo da ove godine produžimo konkurs, pa svi koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti do 1. septembra 2023. putem mail adrese: najlepsabasta@gmail.com.

Tokom trajanja konkursa predstavićemo i posetiti sve prijavljene bašte, dok će žiri, koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledati sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuje nagradno putovanje na produženi vikend za dve osobe.

Na konkurs nam je stigla prijava i sugrađanke Aleksandre koja kandiduje za najlepšu baštu Novog Sada vrt svoje majke, gospođe Ivane Anđelković.

Naime, prema Aleksandrinom mišljenju bašta njene majke jedna je od najlepših, ako ne i najlepša u gradu, a o tome svedoče i predivne fotografije cvetne oaze koju predstavljamo fotografijama.

Bašta se nalazi na Sentandrejskom putu u Novom Sadu i gospođa Ivana je svakodnevno uređuje sa mnogo ljubavi i pažnje.

Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još