Stjepan Hauser otvara u Baru prvu samostalnu turneju

Stjepan Hauser, "buntovnik sa violončelom" nastupiće 25. avgusta u Baru, epicentru dobre zabave. Hauser otvara prvu samostalnu turneju koncertom ispred platoa Sportske dvorane "Topolica".

Nakon nezaboravnog koncerta Zdravka Čolića 21. maja kojim je ujedno najavljen početak turističke sezone, pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Vlade Crne Gore, Turistička organizacija Bar organizuje još jedan spektakularan koncert u cilju upotpunjavanja sadržajnosti ponude na barskoj rivijeri.

Pored Hausera na bini će biti muzičari koji će izvođenju klasika, filmske i latino muzike dati potpuno novu dimenziju. Posebnu čar daće i specijalni scenski efekti, po kojima su njihovi koncerti prepoznati.

Stjepan Hauser je pravi virtuoz, poznat po izvanrednoj sposobnosti da u svaku notu unese strast i energiju. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na njegovom YouTube kanalu i na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću i uspeva da ujedini različite generacije ljubitelja muzike.

Za razliku od Hauserovih ostalih koncerata, ulaz je besplatan!

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još