24Kitchen Piknik u Bašti 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti "Jevremovac"

Vikend za uživanje u vrhunskoj hrani i koncertima u prirodi!

Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja!Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti "Jevremovac".

Botanička bašta će biti pretvorena u veliku piknik zonu, a organizatori će obezbediti sve što je potrebno za maksimalno uživanje. Posetioce očekuje bogata ponuda izabranih proizvođača hrane i pića, a sve će biti začinjeno odličnom muzikom.

Kuvari 24Kitchen kanala će pripremati razna kulinarska iznenađenja! Piknik će biti sjajna prilika da u najlepšem parku u Beogradu posetioci uživaju u specijalitetima pripremljenim po receptima poznatih svetskih kuvara, a imaće priliku i da učestvuju u kulinarskim radionicama.

Osim u prirodi, gastronomskoj ponudi i druženju posetioci će svakoga dana moći da uživaju i u koncertima autora i izvođača različitih muzičkih žanrova.

Foto: Promo

U subotu 2. septembra od 18 časova nastupiće Ida Prester i Lollobrigida, elektro pop bend poznat po neverovatnoj energiji živih nastupa. Plesni ritmovi, pulsirajući basovi, neobični tekstovi i harizmatična front girl Ida Prester odvešće vas na putovanje od diska 80-ih, preko furioznog panka do letnjih morskih terasa. Muzički program na prostoru ispred Staklene bašte počinje u 13:30h DJ setom, a od 16 časova će nastupiti ReCover Rock Band, jedan od najboljih klupskih cover bendova iz Beograda koji se trudi da održi pop, mainstream rock i hard rock muziku aktuelnom i u ovom vremenu. Bez kompromisa sviraju najveće hitove stranih i domaćih bendova iz perioda od 70-ih godina pa do danas.

U nedelju 3. septembra od 18 časova nastupiće Bojana Stamenov Band, čiji autentičan bluz zvuk, originalne kompozicije i prepoznatljiva energija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bojana je poznata kao srpska Areta Frenklin zbog raskošne vokalne interpretacije bluza, fanka i soula, ali i kao srpska predstavnica na Evroviziji 2015. godine. Od 16.30h nastupiće beogradska mlada kantautorka i gitaristkinja Jelena Bjeković, dok će od 15 časova deca, ali i roditelji, imati priliku da uživaju u jedinstvenom projektu "Džez za decu" u kome učestvuju renomirani džez muzičari. Program je zamišljen kao veselo muzičko druženje koje za cilj ima dobru zabavu i nepretencioznu edukaciju, a obuhvata i mini koncert sastavljen od najpoznatijih, džezom inspirisanih kompozicija iz Diznijevih crtaća.

Foto: Promo

24Kitchen Piknik u Bašti je pre svega porodični događaj – zato će za najmlađe posetioce, pored koncerta "Džez za decu", oba dana biti organizovan specijalni dečji kutak sa celodnevnim programom – animatorima, mađioničarem i ukusnim poslasticama.

Kapije Botaničke bašte biće otvorene 2. i 3. septembra od 13 do 20 časova, a ulaznice po ceni od 1.500 dinara po danu mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online servisa Tickets.rs. Za decu do 12 godina ulaz je besplatan.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još