Spektakularna žurka Fatboy Slima u Kotoru!

Sjajna atmosfera, neverovatna publika! Ovo je bio jedan od najboljih nastupa – kazao je nakon nastupa Norman Kuk aka FatBoy Slim.

Žurku je započeo hitom “Praise you” dva sata nakon ponoći, a tokom nešto više od dva sata seta, FatBoy je još jednom pokazao zašto slovi za jednu od najvećih svetskih zvezda elektronske muzike. Kao što je i najavio, na repertoaru su se našli brojni hitovi koji su ga proslavili, ali i svojevrsni muzički remiksi i deonice sa kojima je eksperimentisao i podigao atmosferu do usijanja.

Za kraj je ostavio obradu singl “I coming home” i “I can’t get no satisfaction” koju je smiksao sa “Rockafeller skunk” i “Smack my bitch up”, a na iznenađenje publike obukao je i dres nacionalne reprezentacije Crne Gore koje je kao veliki ljubitelj fudbala dobio na poklon od organizatora. Utiske sa koncerta Norman je podelio i sa svojim fanovima na Tviteru i Fejsbuku.

Iako je jedna od planetarno poznatih zvezda Norman Kuk aka FatBoy Slim tokom svog boravka u Kotoru ponašao se kao sasvim običan posetilac. Na aerodrom u Tivtu sletio je privatnim avionom nakon 16 sati. Oko 17 časova se sreo sa crnogorskim medijima i tokom druženja s njima odgovorio na različita pitanja vezana za njegovu muzičku karijeru. FatBoy Slim je snimio i emisiju Takeover za regionalni MTV kanal, čija ekipa je specijalno za ovu priliku doputovala u Crnu Goru.

Tokom večeri Norman se u društvu svog tima prošetao se uličicama Kotora, i oduševio se istorijom i građevinama koje je video u Starom gradu.

Foto: Radoje Milić