EUROBANK DIREKTNA - Jednostavan i siguran izbor za štednju

Svi znamo koliko je štednja važna, međutim kada pokušavamo da uštedimo određenu sumu novca često se suočavamo sa izazovima. Kada jednom definišemo cilj štednje, važno je da shvatimo i to da iznos koji odvajamo svakog meseca ne mora biti značajno veliki.

U današnjem svetu u kom se briga o finansijama smatra prioritetom, štednja postaje ključna za očuvanje i efikasno upravljanje novčanim sredstvima. Bez obzira na to da li planirate da uštedite za buduće putovanje, opremanje kuće, školovanje dece ili jednostavno za stvaranje fonda za neke nepredviđene situacije, postavljanje konkretnih ciljeva pruža jasnu svrhu i omogućava strukturu za planiranje koliko novca treba odvojiti svakog meseca.

Eurobank Direktna odlučila je da i ove jeseni ponudi svojim klijentima atraktivne kamatne stope i različite modele štednje. Prepoznata kao pouzdan partner i siguran izbor za štednju građana, Eurobank Direktna kontinuirano unapređuje svoju ponudu kako bi zadovoljila različite potrebe i finansijske ciljeve svojih klijenata.

- Atraktivnim paketom štednje potvrđujemo da je Eurobank Direktna pouzdan partner i siguran izbor za štednju građana. Naša želja je da i postojećim, ali i novim klijentima ponudimo što povoljnije uslove kako bi ostvarili svoje finansijske planove uz našu podršku. Pružili smo klijentima priliku da oroče svoj novac uz posebne, atraktivne kamatne stope za štednju u evrima, prilagođenu njihovim potrebama - izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Aktuelna ponuda štednje Eurobank Direktne, sada uključuje nominalnu kamatnu stopu čak i do 4,5% za štednju u evrima, odnosno efektivnu kamatnu stopu od 3,8% na godišnjem nivou. Oročeni period za štednju u evrima iznosi 25 meseci, omogućavajući klijentima Eurobank Direktne da ostvare stabilan rast svojih finansija. Osim toga, banka je pripremila atraktivne kamatne stope i za kraće periode oročenja, a više informacija klijenti mogu dobiti u najbližoj ekspozituri, na sajtu www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još