HOROSKOP OTKRIVA: Koja je vaša boja?

Dobrodošli na zadivljujuće putovanje u carstvo astrologije, gde ćemo istražiti fascinantan odnos između vašeg znaka Zodijaka i njegove odgovarajuće boje.

Razumevanje dubokog uticaja boja na naše emocije može pružiti vredan uvid u našu individualnost i lični izraz.

U nastavku teksta predstavljen je vodič koji će vam pomoći da shvatite veze između vašeg znaka Zodijaka i boja, osnažujući vas da prihvatite svoje pravo ja.

Ovan - crvena

Ova boja simbolizuje snagu, ljubav i ambiciju. Ovan je znak vatre i odražava ovu boju. Ne plašite se prilikom izbora, jer žena Ovan zna kako da iznese crvenu boju na pravi način.

Bik - zelena

Puno volje, praktičnosti i odlučnosti. Zelena je za vas i videćete da ćete se osećati odlučno. Koristite je posebno u danima kada treba da donesete važne odluke.

Blizanci - žuta

Imate tendenciju da vidite pozitivnu stranu u svemu! Žuta će vam doneti energiju i vitalnost, a budući da je povezana sa svetlošću, koristite je u vreme kada ste spremni za neku promenu.

Rak - bela

Ovaj znak je poznat po tome što je veoma duhovan. Bela će vam pomoći da postignete uravnotežen izgled sa vašom dušom. Možete je kombinovati sa bilo kojom drugom bojom.

Lav - narandžasta

Ovo je boja samopouzdanja. Vi ćete se osećati prijatno u ovoj boji, jer ona odražava vašu ličnost. Osim toga, narandžasta boja je zaista topla i ide uz vašu ličnost.

Devica - maslinasta

Odražava mir i zrelost, a Devica treba da bude u kontaktu sa elementom koji upravlja zemljom. Najbolja opcija za vas je ova varijanta zelene.

Vaga - roze

Optimistična i uglavnom nežna boja će vam pomoći da se posvetite svom svakodnevnom životu i da se osećate ženstveno. Iskoristite to kada se ne osećate bezbedno ili ste pomalo ranjivi.

Škorpija - bordo

Snažna boja za najjači znak. Škorpija je ta koja odlučuje, određuje i koja je strastvena. Dodajte malo crne i bordo boje i spremni ste za uspeh.

Strelac - plava

Optimizam i pozitivan stav su vam potrebni da postignete savršen balans, a svetlije nijanse plave koje kombinujete zajedno će dati rezultat.

Jarac - crna

Stvar je u sigurnosti i stabilnosti. Suprotno popularnom verovanju, crna odražava vašu najveću snagu. Ova boja je elegantna i bez previše kombinovanja. Neka vaša ličnost sija sama.

Vodolija - tirkizna

Vodolije vole da probaju nove i najoriginalnije stvari. Koristite ovu boju u vašem svakodnevnom životu, jer će vam dati osećaj da je sve moguće.

Ribe - ljubičasta

Iako se ova boja ne kombinuje tako lako, ona će reflektovati vaše poverenje u sebe i pomoći vam da se borite sa svojim strahovima. Izaberite je kao štit kada treba da se naoružate samopouzdanjem.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još