ČUPAO ME ZA KOSU I TRUDNU IZBACIO IZ KUĆE: Aleksandra Nikolić progovorila o nasilju koje je doživela od bivšeg verenika Filipa Cara (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je u studiju televizije "Pink" u emisiji "Pitanja novinara" ugostila pobednicu "Zadruge 6", Aleksandru Nikolić. Nikolićeva je prvi put progovorila o svojoj trudnoći pred kamerama i novinarima, kao i o odnosu sa ocem svog deteta, Filipom Carem.

- Kako si - pitala je Dušica.

- Pa, dobro sam. Trudim se da izgledam dobro s obzirom na to da sam u drugom stanju. Nisam došla ovde da izigravam nikakvu žrtvu, već da ispričam svoju priču. Pošto svi mogu, mogu i ja da kažem nešto svoje. Dobro sam, srećna sam. Nije ni to toliko lako s obzirom na sve što mi se dešava, a očigledno neki ljudi nemaju obzira - rekla je Aleks.

- Kako si reagovala kada si saznala da si u drugom stanju - pitala je Dušica.

- Razmišljala sam o abortusu, bila sam na korak da to učinim. U momentu kada sam ugledala bebu, tri meseca sam trudna, beba se češka po glavi. Krenula sam istog momenta da plačem, čula sam njeno srce. Biću samohrana i najbolja majka, pored mene će imati svu moguću ljubav. Odrasla sam samo sa majkom, ali ću se truditi da joj nadomestim sve i pružim najveću moguću ljubav - rekla je Nikolićeva.

- Zbog čega neko ima potrebu da, sada kada si u drugom stanju, jer, ovo period kada moraš da se čuvaš, zašto Maja Marinković ima potrebu da iznosi sve što joj je Filip pisao, baš sada - pitala je voditeljka.

- Ona meni nije važna, gore mi je to što je on uradio. On je saznao od prvog trenutka da sam ja trudna, par sati pred emisiju sa Anom Ćurčić, kada je bio onaj haos, saznala sam da sam trudna. On nije imao nikakvu reakciju. On je mene krivio da sam ja neverna, da ću ga ja prevariti, a na kraju sam shvatila da kada napadaš druge, uvek krećeš od sebe. Imali smo mi i svađe i svašta nešto, ali je bio stroži prema meni i branio mi više nego ja njemu. Polazio je od sebe. On je meni rekao: "Okej, za šta si se odlučila, to nije mala stvar", rekla sam da mi ne pada na pamet da abortiram. Sve više se svađao sa mnom otkako smo saznali da sam trudna. On je pričao o tome u rijalitiju, da želi dete sa mnom, verio me je, ja sam prva devojka iz javnog života posle toliko godina koja je otišla kod njega u kuću. On je rekao: "Meni se to slučajno desilo, ako ne možeš da očistiš, sutra ću te spakovati, ideš za Beograd, kraj i gotovo... Ja ću tebi slati šta ti treba, ali ja neću biti više samo sa tobom" - rekla je Aleks.

- Ne bih da moje dete sutradan gleda kako je tata ovo mami i obrnuto, ali niasm ništa slagala što sam rekla i neću produbljivati dalje. Nikad sa mnom nije otišao kod doktora, ja sam mu uvek slala da vidi bebu i govorio je: "Ha-ha ljudina", ali kad sam otišla tamo, videla sam da je nezadovoljan i nesrećan. Vidim kako se sad pravda da sam bila hladna i da ga nikad nisam volela, a malo-malo uđe na Dalilin i Miličin lajv. Za poruke sa Natašom Moskvom govori da nije istina, da su fotomontaža. Rekla sam mu da znam da poruke nisu lažne i da ću to progutati i odbraniti ga, ali ovog puta je preterao, jer ako ti možeš tako da se ponašaš prema ženi koja nosi tvoje dete, kakav si ti čovek - rekla je Aleks.

- Kako si se osećala kad ti je spakovao stvari? - pitala je Dušica.

- Nije mi on spakovao. On je dan pre toga imao reakcije koje nisu normalne, ima problem sam sa sobom. Ne možeš ga uhvatiti ni za glavu, ni za rep. Posmatrala sam tu njegovu nervozu i posmatranje i rekla sam drugarici da ne znam da li sa takvim čovekom mogu da imam dete. Lako ova ljubav može da se pretvori u mržnju, sa moje strane. Plakala sam, bila sam ljuta, besna i nervozna, posebno jer mi je obećao da će doći ranije sa rođendana. Dugo sam razmišljala da li je spreman za dete i rekla sam mu da bih možda abortirala i očekivala sam da njegova reakcija neće biti ovakva jer je pričao da će voleti i poštovati ženu koja će mu roditi dete. Rekao mi je da mogu da mu rodim dete i donesem ispred praga. Rekao mi je da se pomirio sa mnom samo jer sam trudna - rekla je Aleks.

- Je l' ima on neke probleme? - pitao je novinar.

- Govori mi da mu treba oporavak od rijalitija, a ja sam em trudna, em izašla iz rijalitija, em sam imala veću osudu od njega - rekla je Aleks.

- Kako su njegovi reagovali na trudnoću? - pitala je novinarka.

- Ja sam prvo javila njegovom ocu, koji nije želeo, ja tek sad shvatam zašto je on to toliko krio i ljutio se kad kažem i nekom najbližem. Rekla sam njegovom ocu, ali da ne kaže Filipu, samo da se pripremi i bio je presrećan. Njegova mama je rekla da mora da se unormali, da drugačije živi, sestra je isto pričala, ali od toga nema ništa, jer on tera samo po svome - rekla je Aleks.

Nikolićeva je progovorila i o prevari Filipa Cara koja se desila nakon njegovog rođendana.

- Rekla si da je ulazio kod Dalile, na TikTok lajvove, znam da ga je blokirala, a opet znam da se dopisivao sa Majom, gde je pozivao dok je bio sa tobom i da joj je priređivao ljubomorne scene. Je l' si znala da dok ste vas dvoje srećni, da ima kontakt sa Majom - pitao je novinar.

- Nije samo Maja, tu je, kako je on rekao, što sam saznala sinoć, bilo još četiri ili pet devojaka, ali on priča da za sve postoji razlog - rekla je Nikolićeva.

- Nije mi jasno, pričali ste celo leto da radite na detetu, stvarno je izgledalo da ta ljubav cveta, je l' ti ništa nije bilo sumnjivo, je l' skrivao telefon, kako se to odvijalo - pitao je novinar.

- Po samom izlasku iz rijalitija imali smo svađe. On meni nikada nije verovao da me ne zanima nijedan muškarac. Ja sam možda počela njemu da verujem po izlasku, verio si me, praviš mi dete, odvodiš me kod roditelja. On je želeo da mi započnemo zajednički život, ja sam iznajmila rent-a-car auto. Nisam posumnjala da me vara do tog rođendana, sa tom nekom Emilijom iz Niša. Ja sam ceo dan njemu spremala za rođendan, sredila se, otišla na rođendan, mene je sramota što ovo moram da pričam. Otišla sam sa njegovim ocem i sestrom na rođendan, vidim tu devojku Emiliju, ona mene pogleda. Imam poruke gde sam ga pitala: "Ko je ova Emilija?", dva-tri puta mi je prišao za ceo rođendan, kaže on meni: "Ma, Emilija je gazdina devojka", upoznaje se gazda sa mnom, on sa ženom, pomislila sam da su u šemi... On dođe kod šanka, ona prođe tamo, ja to osetim kao žena. Popela sam se gore, kad on priča o bivšoj devojci. Kaže on meni: "Ljubavi, dolazim kući za sat vremena, nemoj da brineš ništa, nemoj da spavaš, čekaj me da porazgovaramo". Došao je sutradan u jedan popodne. Kao što sam saznala preko Maje, okačila je video kada kaže da je zvao sa tim nekim ku*vama. On je došao u jedan popodne, sedela sam sa njegovom majkom i plakala sam celo jutro, sve sam joj rekla. Nisam ga zvala, čekala sam da vidim kada će doći - rekla je Aleks.

- Šta njegovi roditelji kažu na to - pitao je novinar.

- Njegovi roditelji ga ne podržavaju u tome, niti su za to, oni su u drugom svetu... Došao je i rekao: "Kako me boli glava, nek mi da neko čašu vode, ničega se ne sećam". Ja odem na piće sa drugaricom, on mi napravi problem. Gleda me tada, jako me dobro poznaje, krenula je drugarica po mene istog trenutka, vozila je kao luda. Taj njegov prijatelj mi kaže: "Aco, moj iskren savet ti je da ti ideš svojim putem, nije ovo za tebe", jer je on video nešto što ja nisam videla. Poslao mi je sliku sa tom Emilijom, njegovu sliku. Postoji snimak gde izgleda kao da će da se poljubi sa devojkom, a ta slika sa Emilijom, ona ga je uhvatila za ruku, on je obgrlio. Ja sam tada rekla: "Nemoj da ti razbijem ovaj tanjir o glavu", on me gleda i ništa. Saznala sam da čim je stigao na sprat da je pozvao Maju i rekao joj: "Ničega se ne sećam, volim te", ali ne znam da li je to istina. Ja silazim dole, bila sam na spratu kod njegove sestre, plačem, jecam, pokazujem mu sliku, svašta sam mu tu rekla, on leži na krevetu, lista i viče: "Od*ebi, šta slika?", ja kažem da sam trudna i da treba da donesemo važnu odluku, on viče: "Pali, bolesnice, ostavi me na miru". Ja sam u tom trenutku osetila da ga boli uvo da li ću ja da rodim, a ja se raspadam. Kada sam krenula da mu uzmem telefon iz ruke, došlo je do rasprave, nije me udario, ali bih zadržala te neke stvari o toj svađi za sebe. On je za mene potpuno mrtav čovek, koji me je povredio u nekim danima kada je trebalo da bude najbolji, zgadio mi se. Jako je dobar manipulator, svaku situaciju može da okrene u svoju korist i on je nesrećan sam sa sobom - rekla je Aleks.

Nakon Aleksandrine priče o odnosu sa Filipom, Car se uključio uživo u emisiju i izneo svoju stranu priče.

- Ne želim tog nasilnika da slušam - rekla je Aleksandra.

- Ovako, vidim da je moja domaćica danas pravila pasulj, pa ju je rano proterao. Što se tiče toga kakva je bila moja reakcija, ko se kako ponašao u odnosu između mene i ne i da li je bio nasilja kao što je rekla, svi gledaoci koji prate, moći će da vide dokaze crno na belo na mom Instagramu - rekao je Car.

- Moći ćete da vidite i poruke koje sam slala njegovoj sestri posle epizode u Parizu. Nastavi, mangupe - rekla je Aleks, a onda besno napustila studio.

- Biću kriv svakako, pošto se radi o ženi, pogotovo o ženi koja je u drugom stanju... Moj život se promenio iz korena od momenta kada je ona rekla da ide na abortus. Ta devojka mi je uručila čestitku na rođendan, rekla mi je da nije spremna za ovaj život i za sve to, molio sam je da se povučemo u ilegalu. Rekla mi je da nije spremna za takav život, da će izgubiti popularnost, ona je izkomercijalizovala našu situaciju. Njoj su vrane oko nje popile mozak, meni se srušio svet - rekao je Filip.

- Je l' neko tvoje ponašanje prouzrokovalo tu njenu odluku - pitala je Dušica.

- Ne, videćete sve u porukama i kakvo je bilo njeno ponašanje prema meni. Ja ću objaviti snimak razgovora mog i njenog, znao sam šta me čeka, pogrešnim ljudima je pričala šta mene čeka, pa da ne ispadnem ja baš toliki monstrum. Za mene je specifično da se kaže da sam nasilnik, jer sam to pokazao u "Zadruzi". Ja ću pokazati svakome ko ima imalo mozga, da je ona devojka koja ne zna šta radi. Kada je ona meni rekla da ide u Beograd i kada sam video da je spakovala sve stvari, kada je meni bilo rečeno da će ona abortirati, meni se srušio ceo svet, ja sam rekao da ne može da očekuje ništa drugo od mladalačkog života. Kada joj je doktor rekao u Beogradu da bi bilo rizično po njen život da abortira, odlučila je da ne abortira. Ja sam joj uplatio 1.000 evra - rekao je Car.

- Jeste, ali da ne bih upalila TikTok, da ne bih prokomentarisala bilo kakvu temu - rekla je Nikolićeva.

- Da li je dan pre rođendana pozvala Irenu da ide za Beograd - pitao je Car.

- Ne, ne, ne. Ja sam sa njim razgovarala na dan njegovog rođendana o tome, bio je potpuno opušten. Rekao mi je da se pomirio sa mnom samo zato što sam ja trudna - rekla je Aleks.

- Da ja tebe nešto pitam, da li si ti pre bilo kog skandala na rođendanu, donela odluku - pitao je Car.

- Šta me je navelo na to da pomislim da nisi čovek kome ću da rodim dete - pitala je Aleks.

- Šta te je navelo?! Moje sedenje kod kuće po ceo dan?! Pustiću snimak razgovora s tobom u kom govoriš da si namerno rekla da sam te maltretirao i da ćeš mi se us*ati u život - rekao je Car.

- Da li si me ikada počupao za kosu, lupio mi šamar nakon rijalitija pa sam morala kod zubara jer mi je pukao zub - pitala je Aleks.

- Ne, kunem se u sve - rekao je Car.

- Da li sam bila povređena i ljuta kada sam pisala tvojoj sestri iz Pariza kada sam rekla da si me počupao za kosu - pitala je Aleks.

- Ma, šta si ti pisala... Nama je odnos bio milina, ja sam stalno kriv za nešto, to je sve inscenirano. Osećam se kao u horor filmu - rekao je Car.

- Ja imam snimljen poziv kada si pričao sa mojom drugaricom u kojem si rekao da striktno želiš da abortiram i da ako ga rodim, da ćeš mi oduzeti dete - rekla je Aleks.

- Maja mi je poslala poruku: "Bude li taj klošar nastavio da me naziva pogrdnim imenima, poslaću taj snimak gde se samozadovoljava" - pročitao je novinar.

- Daj više, nek sjaše s mene Maja, ona je kao matičar, upletena u 420 brakova. Kada je videla da neće biti ništa od nas i kada se osetila povređeno, ona je dala sve u medije - rekao je Car.

- On bi bio najsrećniji da ja pobacim to dete, jer njemu to stvara pritisak. Čovek laže, a ja kažem da me je čupao za kosu i izbacio iz kuće trudnu - rekla je Aleks.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još