NE PREPOZNAJEM JE, NE BI ME ČUDILO DA TRUDNA UĐE U "ELITU": Filip Car žestoko opleo po bivšoj verenici Aleksandri Nikolić

Bivši učesnik "Zadruge" Filip Car oglasio se za Pink.rs nakon optužbi bivše verenice, Aleksandre Nikolić da ju je varao i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve donedavno.

Filip je, kako kaže, više ne prepoznaje.

- Ona je totalno poludela, ja više ne znam uopšte šta se sa njom dešava! Ona nije osoba kakvom sam je ja smatrao i koju sam voleo, ovo je totalno neka druga žena, kao da su joj vrane popile mozak! Kojim je ona ljudima okružena i tim nekim fanaticima sa kojima ima kontakt - meni nije jasno, ali očigledno je razlog mog uništenja samo finansijske i medijske prirode, jer očigledno nijednom nije bila u medijima, osim što su je Dejan, Kristijan i takvi optuživali i što su je povezivali sa kojekakvim pričama... Ni za šta pozitivno nije bila u medijima, pa je rešila da mojim uništenjem, optužbama na moj račun, bude u medijima - rekao je Filip i dodao:

- Desila se jedna prelepa stvar - iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio zakonsku normu da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su uspeli da je ubede da rodi, pa se odjednom ostrvila na mene. Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora, moj i njen, koji se desio pre svih optužbi, ali i posle onog nastupa na "Pinku". Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u "Elitu", pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o svojoj trudnoći i svojim odnosima. Više me ništa ne iznenađuje od nje.

Izvor: Pink.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Pogledajte još