OMILJENI JESENJI AKSESOAR: Koji modeli kapa i šešira su u trendu?

Sastavili smo izbor kapa, šešira, kačketa i marama za glavu za jesen, u kojima ćete se ne samo osećati udobno, već i istaći svoj stil. Koje kape i šeširi su u trendu?

Mnoge devojke izbegavaju da nose kape i šešire iz straha da će im pokvariti frizuru, bez obzira na to koliko je napolju hladno. Ali, razna pokrivala za glavu ne služe samo da zaštite od hladnoće, već i da istaknu individualni stil. Predstavljamo vam aktuelne stilove za jesen i zimu 2023/24.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Kačket

Čini se da nam više nisu potrebne modne revije da bismo pogodili popularnost bejzbol kape. Danas ga nose sve najmodernije devojke. U prvim mesecima jeseni, kačketi su više nego dobrodošli jer upotpunjuju slojeviti stajling. Na primer, nosite ih uz oversize kabanicu ili kaput, običnu bejzbol kapu s natpisom ili dizajnom.

Kada birate kačket, obratite pažnju ne samo na njegov dizajn, već i na oblik: vizir treba da bude savijen, a ne ravan i širok. U drugom slučaju, rizikujete da stajling pretvorite u staromodan i neukusan.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Panama šešir

Patou kolekcija jesen-zima podsetila nas je da je trend panama šešira i dalje jedan od najpopularnijih. Možete odabrati različite modele: na primer, od somota, pamuka ili sa krznenim ukrasima. Ali ako želite da izgledate skupo i impresivno, nosite kožni panama šešir. Odličan je i za dnevne i za večernje kombinacije.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Štrikane kape

Originalne štrikane kape bile su u modi prošle sezone, a biće i ove. I to nije obična kapa: modni brendovi su ponudili modele za razne prilike, pa danas možete pronaći i kapu ukrašenu šljokicama i kapuljaču od prozirne tkanine.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Jednostavne zimske kape

Dobro poznati model koji neće skoro izaći iz mode. Samo zaobićite one s ćubicom na vrhu – više nisu u modi.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Marama za glavu

Ako ste mislili da je marama isključivo letnji dodatak, prevarili ste se. Poslednjih godina lagano su se preselile i u jesenju i zimsku garderobu. Eksperimentišite do mile volje. Sa maramom na glavi sigurno ćete biti u trendu.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još