"Novembar Fest": Novosadski festival kobasice i čvaraka 11. i 12. novembra

Udruženje građana "Petrovaradin Media" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i ove godine organizuju Novosadski festival kobasice i čvaraka "Novembar Fest", u subotu i nedelju, 11. i 12. novembra, u Novom Sadu.

Festival je poznat po tome što uspešno okuplja proizvođače mesa i suhomesnatih proizvoda, ali i ljubitelje tradicionalne vojvođanske trpeze i kvalitetne tamburaške muzike.

Posebna atrakcija, i ove godine, biće takmičenje u pravljenju kobasica, gde će svoja umeća ukrstiti timovi novosadskih kvartova, firmi, medija i sportskih klubova.

Vreme trajanja festivala oba dana je od 10 do 16 časova, dok su tamburaši uživo od 12 do 16 časova, a o tačnom mestu održavanja bićete naknadno obavešteni.

Ukoliko imate ekipu, recept za pobedničku kobasicu i raspoloženi ste za takmičenje, pozivamo da se prijavite za takmičenje u nedelju, 12. novembra, na mejl ivana.damjanovic.cpg@gmail.com ili putem broja telefona 064/235-98-71.

Foto: Promo

Pogledajte još