Ko bi mogao da igra Stiva Džobsa?

"Sony Pictures" je požurio i kupio prava za autorizovanu autobiografiju Stiva Džobsa koja će se u prodaji naći od 24. oktobra. Svi se nadaju da će ova biografska knjiga, a potom i film, biti kvalitetni i da će na pravi način predstaviti život ovog velikog inovatora koji je nedavno preminuo.

Inspirisan najavom ovog biografskog filma o životu Stiva Džobsa, magazin "Total Film" napravio je svoj "kasting" za uloge!

Mladog Stiva Džobsa mogao bi da igra Kristijan Bejl - aktuelni Betmen. Takođe, smatraju da bi "druga opcija" mogao biti Edvard Norton.

(old_image)

Starijeg Stiva Džobsa, piše "Total Film", bi mogao da igra Stenli Tuči ili Danijel Dej-Luis.

(old_image)

"Total Film" je ulogu ko-osnivača "Applea" Stiva Voznijaka dodelio Matjeu Almariku ili, verovali ili ne, Čaku Norisu.

Po njihovom mišljenju suprugu Stiva Džobsa bi mogla da igra Greta Gervig ili Natali Portman, dok bi bivšeg CEO-a "Applea" Džona Skalija mogao da igra Bili Bob Tornton ili Džejms Kromvel.

(old_image)

Kao što vidite na slici iznad, uloga čuvenog dizajnera Džonija Ajva pripala je Tomu Hardiju, mada bi se u njegovim "cipelama" snašao i Sem Vortington.

(old_image)

Bila Gejtsa, mastermajnda "Microsofta", bi sigurno sjajno odigrao Stiv Bušemi, a kao opcija navodi se i Filip Simor Hofman. S druge strane, Tima Kuka CEO-a "Applea" bi mogao da igra Vilijam Hart, a pominje se i Dastin Hofman.

A koliko je Holivud zaista industrija, ponekad bez trunke stila, najbolje potvrđuje činjenica da je informacija o otkupljivanju prava za film izašla dan posle smrti Stiva Džobsa.
To je ipak preterano, zar ne?
Ipak, šta vi mislite o ovom kastingu za biografski film Stiva Džobsa?

Pogledajte još