FESTIVAL LJUBAVI: Puštanje balona i nastup benda "Frka" danas u 18 časova na platou ispred TC "Promenada"

Udruženje građana "Petrovaradin Media" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada tradicionalno organizuju "Festival ljubavi", koji će se održati na platou ispred TC "Promenada" od 7. do 24. februara 2024. godine.

Pored kućica u kojima će se prodavati hrana, slatkiši, vino, pokloni za "Dan zaljubljenih" i "Dan žena", kao i suveniri, na festivalu će se nalaziti i "photo pointi", poput - "Krila anđela", "Love Gate", "Kissing Point" i brojne druge aktivacije.

Na centralnoj bini biće organizovan bogat muzički program, a brojne aktivacije održaće se na samom platou, ali i mnogim drugim lokacijama u Novom Sadu - "Tura kroz ljubavnu istoriju Novog Sada", "Love Classic Movie Marathon", "Dog Show"...

Ove godine na centralnom platou posetioci će biti u prilici da uživaju i u novom segmentu festivala, "Winter Wonderland" - mestu celodnevne zabave.

U sredu, 7. februara u 18.00 časova na platou ispred TC "Promenada" nastupiće bend "Frka" kada će se održati i "Puštanje balona".

Više o programu festivala: http://communications.rs/love2024/

Autor: Nadlanu.com
Foto: CMC

Pogledajte još