VOLELA BIH DA JEDEM BUBE: Ivana Štrbac je učesnica treće sezone "Survivora"

U ponedeljak, 4. marta na televiziji "Nova" počinje emitovanje treće sezone uzbudljivog rijaliti programa "Survivor".

"Survivor" je dinamičan šou u kom se takmičari suočavaju sa raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tok takmičenja.

Ivana Štrbac je jedna od učesnika nove sezone takmičarskog šou programa "Survivor".

Ivana je iz Novog Sada, ima 32 godine i bavi se pevanjem.

Za sebe kaže da je veliki avanturista, a da joj je učešće u "Survivoru" životna želja.

Ivana je spremna da pred kamerama na pustom ostrvu pokaže pravu stranu svoje ličnosti, kao i da svojim glasom zabavi gledaoce.

Uz neverovatan šarm i osmeh, ona važi za jednu od najatraktivnijih učesnica nove sezone ovog takmičarskog šou programa.

- Volela bih da jedem bube, neće mi biti problem da to jedem, samo ne bih volela da jedem pačiji fetus, ali ću jesti bube i crve. Na Tajlandu sam jela škorpione i bube, a imam kući guštera, volim životinje.

Ivana se pre 13 godina pojavila u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije", tada je imala kratku plavu kosu i oblačila se skromnije nego danas.

Pevačica je tokom takmičenja dobila mnogo pohvala od pop pevačice Aleksandre Radović, koja je bila u žiriju pomenutog takmičenja.

Dve godine unazad, Ivana snima kavere popularnih pesama na engleskom i srpskom jeziku, a najzapaženiji je kaver za pesmu "Skini tu haljinu" za koji je talentovana pevačica snimila i interesantan spot sa provokativnim krajem.

Izvor: Nova.rs
Foto: strbac_ivana/Instagram

Pogledajte još