JA SAM ALFA MUŽJAK, ULAZIM DA POBEDIM: Vojislav Vrećo je učesnik treće sezone "Survivora"

U ponedeljak, 4. marta na televiziji "Nova" počinje emitovanje treće sezone uzbudljivog rijaliti programa "Survivor".

"Survivor" je dinamičan šou u kom se takmičari suočavaju sa raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tok takmičenja.

Vojislav Vrećo je jedan od učesnika nove sezone takmičarskog šou programa "Survivor".

Vojislav je rođen u Srbiji, ima 30 godina, a punih dvadeset je proveo u Kanadi. Kako ističe, kada je imao godinu dana, roditelji su se preselili u ovu zemlju, a sa 15 se vratio u Beograd, da bi potom ponovo otišao u Kanadu i tamo proveo još pet godina.

Budući učesnik "Survivora" je po struci inženjer menadžmenta, a trenutno radi u ljudskim resursima.

Vrećo kaže da je spreman za preživljavanje na pustom ostrvu jer je u sportu ceo život. Sa tri godine je počeo da trenira košarku, a kasnije je igrao vaterpol i tenis.

- Najbitnije je da tim pobedi, sve je lakše kada se pobeđuje. Nemam problem sa ljudima koji ne razmišljaju kao ja, samo ne volim da mi rade stvari iza leđa - kaže Vojislav, koji za sebe tvrdi da je alfa mužjak i dodaje:

- Da, kao što sam rekao, direktan sam, volim da pobeđujem, a znam da budem loš gubitnik. U "Survivor" ulazim da pobedim.

Takođe je aktivan na društvenoj mreži Instagram gde često objavljuje slike iz svog privatnog života, a poslednja objava je iz noćnog kluba u kom je bio di-džej.

Vojislav je istakao da trenutno radi u jednoj firmi u ljudskim resursima, kao i da će mu na ostrvu najviše nedostajati muzika.

Izvor: Nova.rs
Foto: voja_vreco/Instagram

Pogledajte još